Gęsia pierś na sałatce z rukoli i kiełków rzodkiewki

Pierś gęsia jest bardzo cenionym mięsem. Dziś przygotujemy z niej potrawę którą możecie zaimponować każdemu miłośnikowi kuchni.

Oceń ten przepis!

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kuchnia:

Jak jeść szparagi? Właściwości kopru włoskiego Zapiekanka z kalafiora Sos holenderski Ta potrawa musi pojawić się na twoim stole w Wigilię! Jak wykonać pyszny, słodko-kwaśny barszcz czerwony? Czy dzieci powinny pić krowie mleko? Zrób sobie LEGO-żelki Galaretki Wodzisław Zupa ogórkowa Warzywa faszerowane dziczyzną 4 musujące drinki na zabawę sylwestrową Marzy ci się słodkość na patyku? Jej przygotowanie jest dziecinnie proste!