Gęsia pierś na sałatce z rukoli i kiełków rzodkiewki

Pierś gęsia jest bardzo cenionym mięsem. Dziś przygotujemy z niej potrawę którą możecie zaimponować każdemu miłośnikowi kuchni.

Oceń ten przepis!

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kuchnia:

Ciasto z rabarbarem i kruszonką Jajko wstrząśnięte i zmieszane, czyli pomysłowe triki kuchenne. Musisz to zobaczyć! Kurczak na słodko, czyli przysmak z brzoskwiniami Trochę bekonu na naszych talerzach Pesso – jedyny na rynku makaron bez gotowania Wodzisław Jajko sadzone na boczku - prosto i pysznie Ser żółty - wartości odżywcze Kasza z warzywami Sos orzechowy Ryba w cieście Potrawy ze szpinakiem Szynka parmeńska i jej tajemnice