Gęsia pierś na sałatce z rukoli i kiełków rzodkiewki

Pierś gęsia jest bardzo cenionym mięsem. Dziś przygotujemy z niej potrawę którą możecie zaimponować każdemu miłośnikowi kuchni.

Oceń ten przepis!

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kuchnia:

Gry kulinarne jako odprężenie po gotowaniu Praktyczne, bo dwuzadaniowe noże Mięso w sosie Surówka z kiszonej kapusty - smaczny dodatek Najdziwniejsze potrawy świata Chcesz schudnąć - oddziel tłuszcze od węglowodanów Automaty vendingowe z jajkami i kiełbasą Sznycel z opiłkami złota i truflami Odchudzasz się? Zjedz sushi! Pizza neapolitańska - pyszny przepis Po czym poznać, że owoc jest dojrzały? Muffinki z jabłkami

Popularne w tym tygodniu:

Jadłonomia po polsku - obowiązkowa pozycja dla mistrza kuchni Odkryj zalety robota planetarnego - plusy i minusy robota z misą