Pierś gęsia na bananach i pomarańczach

Bardzo egzotyczne połączenie, które jednak z gęsim mięsem współgra doskonale. Przypadnie do gustu osobom lubiącym słodkie dania mięsne.

Oceń ten przepis!

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kuchnia:

Wigilijny stół - dekoracje, które go upiększą Piła do pizzy? Wyniki konkursu jejKuchni - Popisz się Przepisem! Brazylijska zupa z kurczakiem Śledzik na śmierdząco, czyli surströmming Przerwa w diecie – czyli desery na Dzień Kobiet z czekoladą w roli głównej Kuchnia francuska Ranking kucharzy w "Newsweeku" Skąd naprawdę wzięła się pizza? 6 nietypowych gatunków fasoli Czerstwe pieczywo - jak je odświeżyć? Wartości odżywcze oliwek