Pierś gęsia na bananach i pomarańczach

Bardzo egzotyczne połączenie, które jednak z gęsim mięsem współgra doskonale. Przypadnie do gustu osobom lubiącym słodkie dania mięsne.

Oceń ten przepis!

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kuchnia:

Meksykański Pan de Muerto Cała kuchnia w jednym garnku Ciasto kawowe Jak ugotować ryż? Stół gotujący – wyposażenie kuchni nietypowo Sos węgierski - przepis prosty jak drut Kurczak w miodzie - przepis na sukces w kuchni Musaka - nietypowa zapiekanka prosto z Grecji Masz chandrę i szukasz sposobów na poprawę humoru? Przygotuj pyszne tosty hawajskie z żółtym serem Sezon na kurki Droższa dieta = mniejsze porcje Gotowanie ryżu

Popularne w tym tygodniu:

Jadłonomia po polsku - obowiązkowa pozycja dla mistrza kuchni Odkryj zalety robota planetarnego - plusy i minusy robota z misą