Pierś gęsia na bananach i pomarańczach

Bardzo egzotyczne połączenie, które jednak z gęsim mięsem współgra doskonale. Przypadnie do gustu osobom lubiącym słodkie dania mięsne.

Oceń ten przepis!

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kuchnia:

Lekki deser na zimową chandrę Książka kucharska dla podróżujących w kosmos Napoje zero kalorii tuczą bo pobudzają łaknienie Sos grzybowy ze śmietaną Jak czytać przepisy – praktyczny poradnik, cz. I Wyciągarka do słodyczy - marzenie każdego dziecka Pieczona ryba z serem - sposób na pyszny obiad Jak zrobić sos do pieczonych ziemniaków? Rozpływający się w ustach pudding na pięć sposobów Dziś obchodzimy Światowy Dzień Wegetarianizmu Przez żołądek do serca! Czyli jak przyrządzić pyszne pierogi, dzięki którym rozkochasz w sobie każdego faceta! Świeża herbata w podróży