Potrawy na odchudzanie
OLIWKA . • dawno temuIdzie luty, szykuj się na wiosnę. Jeszcze tylko dwa miesiące i słońce zaświeci mocniej. Warto już teraz przygotować się na zdejmowanie z siebie ton ubrań. Wyobraź sobie piękny, słoneczny, wiosenny dzień, kiedy kurtka nie będzie już potrzebna. Pewnie będziesz chciała założyć coś seksi. Zadbaj o linię, by później nie trzeba było niczego ukrywać. Smaczne potrawy na odchudzanie sprawią, że zrzucisz zbędne kilogramy szybko i bezboleśnie.
Faszerowane warzywa – dania na odchudzanieFaszerowane warzywato potrawa, którą możesz przygotowywać w różnych wersjach. Jeśli przepadasz za mięsem, przygotuj farsz mięsny. Jeśli z kolei jesteś zagorzałą wegetarianką, zrób pyszny farsz jarzynowy. Możesz wypełniać różne warzywa. Doskonale smakują pomidory, obgotowane i wydrążone bulwy selera, papryka, połówki świeżych ogórków, połówki dużych cebul.
Nadziewana papryka – przepisy na odchudzaniePrzygotuj mięsny farsz do warzyw, w tym papryki. Mieloną cielęcinę połącz z uduszoną w dwóch łyżkach białego wina, posiekaną cebulą i dwiema poszatkowanymi pieczarkami. Przypraw masę mięsną majerankiem i pieprzem, a potem dodaj jedno surowe żółtko i wszystko dokładnie wymieszaj. Wypełnij farszem papryki i piecz je w piekarniku na blasze lekko wysmarowanej oliwą.
Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy
Pokaż wszystkie komentarze