![](http://m.kafeteria.pl/platki-owsiane-wlasciwos-e0cb7e7,312,208,1,0.jpg)
... w miejscach zbiorowej konsumpcji, typu stołówki, restauracje, sprzyja masowym zatruciom. Pracownicy gastronomii zanim zostaną dopuszczeni do kontaktu z żywnością muszą zostać przebadani pod kątem ... nie jedz przeterminowanych produktów. Zwróć ...
... , ale i wolnym czasem. Za darmo. 17507Już jako licealistka Dorota zaczęła działać w wolontariacie. Najpierw były puszki z czerwonymi serduszkami Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy, potem Banki Żywności ... Anna Bogucka z Banków Żywności. I ...
... śniadanie. 19484W książce Zjadając siebie odnajdziemy również drobiazgowy zapis tego, co tak naprawdę zawiera gazowana woda, dlaczego lunch w proszku jest szkodliwy oraz czy dietetyczna cola ... jest rzeczywiście dietetyczna: Kiedy Christina ...