Podziel się:

Przeczytaj także:

Ukryj komentarze

Autor:

Redaktor

Alicja Barszcz Alicja Barszcz

Typowa polonistka kochająca książki i filmy. Uwielbiam swoją córkę, domowe pichcenie obiadków (na które na co dzień nie mam niestety czasu) i pieczenie ciast. Brzmi jak opis kury domowej? Niekoniecznie - nie lubię sprzątać, ciągnie mnie do podróżowania i wieczornych spotkań ze znajomymi. Nie wpisuję się więc w jeden model i nie będę tego zmieniać :-)


Więcej moich artykułów »

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kuchnia:

Kurczak na słodko, czyli przysmak z brzoskwiniami Ryba w sosie cytrynowym Jak zrobić sałatkę wiosenną? Kasza z warzywami Dowiedz się, jak przyrządzić odchudzające smoothie Właściwości słonecznika Ciasto orzechowiec Co zapakować do piknikowego koszyka? Danie z tuńczykiem Omlet z szynką Pasty do chleba i nie tylko Pierwsza czekolada na świecie zrobiona z wielbłądziego mleka