Podziel się:

Przeczytaj także:

Ukryj komentarze

Autor:

Redaktor

Alicja Barszcz Alicja Barszcz

Typowa polonistka kochająca książki i filmy. Uwielbiam swoją córkę, domowe pichcenie obiadków (na które na co dzień nie mam niestety czasu) i pieczenie ciast. Brzmi jak opis kury domowej? Niekoniecznie - nie lubię sprzątać, ciągnie mnie do podróżowania i wieczornych spotkań ze znajomymi. Nie wpisuję się więc w jeden model i nie będę tego zmieniać :-)


Więcej moich artykułów »

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kuchnia:

Zupa minestrone - przepis na słoneczne Włochy w twoim domu Ciekawe pomysły, co zrobić z cukinią Placek z kaszą manną Trochę bekonu na naszych talerzach Domowy makaron Restauracja z niespodzianką „Zaraz u Ciebie będę, to pogadamy” - Przystawki ekspresowe cz. II Chińskie potrawy Potrawy z mięsa mielonego Świąteczny obiad – co przygotować na świąteczny stół?MATERIAŁ PROMOCYJNY Kurczak po węgiersku Jak zrobić ciasto marchewkowe?