Cok z gumijag贸d - Przepis

Przepis kulinarny

Sk艂adniki:

- karton cavaliera (lub jak kto woli kewaliera ;P) najlepiej porzeczkowego,
- butelka warki winnej

Jak przyrz膮dzi膰?

Rozlac do sztofek (najlepiej pollitrowych) w proporcji: 2 czesci kewaliera, 1 czesc warki; no i 艂ogie艅...:D; miedzy kolejnymi lykami jarac faje...

Potrzebne przybory:

3 pollitrowe sztofki, szlugi

Uwagi:

poszalec nieco nabiera sie ochoty po zabiegu udanym... ;)

0.00
0 g艂os贸w
Dane szczeg贸艂owe
Kategoria daniaAlkohole
Trudno艣膰prosty
Porcje3
Kaloryczno艣膰bez obaw
Przybli偶ony koszt10 z艂
Autor papa smerf

Cok z gumijag贸d: Podobne przepisy

Powi膮zane Tematy