Hydrożelowe, przeciwzmarszczkowe czy kolagenowe? Wybierz odpowiednie płatki pod oczy dla siebie

... na tak przygotowaną skórę możesz nałożyć wybrane płatki. Ich aplikacja jest bardzo prosta – wyjmujesz je z opakowania i nakładasz tuż pod swoimi oczami, ale niezbyt blisko linii rzęs. Ich wyjątkowość tkwi w serum ... znajdziesz wskazówki od ...

dawno temu

Osteoporoza – cichy zabójca

... (jogurty, sery o niskiej zawartości tłuszczu oraz orzechy, sardynki, łosoś, ser tofu, brokuły, kapusta, soki cytrusowe zawierające wapń, sproszkowane odtłuszczone mleko, które można dodawać do różnych ...

dawno temu

Odchudzanie bez wyrzeczeń

... owsianych czy serka wiejskiego sięgnąć po owoc, orzechy lub plasterek żółtego sera albo mleczny koktajl z owocami. Ogranicz spożywanie tłuszczów nasyconych i trans, gdyż podnoszą one poziom cholesterolu ...

dawno temu

Zadbaj o swoje ciśnienie

... , natomiast przy nadciśnieniu to mniej więcej pół łyżeczki dziennie. Koniecznie zrezygnuj więc z gotowych mrożonych dań, przetworzonego mięsa, jedzenia w puszce, hamburgerów, serów oraz gotowych sosów do sałatek ...

dawno temu

Przygotuj makaron z sosem z ciecierzycy!

... , garści świeżej bazylii, soli i pieprzu, odrobiny sera parmezan, 450 g makaronu. Wszystkie warzywa powinny być umyte i posiekane. Makaron ugotuj al dente. Przygotowanie spaghetti z sosem ...

dawno temu

Przełam zimową nudę sałatką z dodatkiem zbóż!

... , 1 łyżka oliwy z oliwek, 1 łyżeczka czarnego pieprzu, 1/3 filiżanki orzechów piniowych, odrobina sera feta (opcjonalnie).Ugotuj ryż zgodnie z wytycznymi na opakowaniu. W międzyczasie umieść ...

dawno temu

Kotlet po cygańsku

... mięsa schabowego, 6 marchewek, 1 pietruszka, 3 cebule, 2 łyżki majonezu,ser żółty tarty, 250 ml bulionu warzywnego, sól, pieprz. Sposób przygotowania: Mięso rozbijamy ... startym żółtym serem i posmarować odrobiną majonezu. Całość pieczemy przez ...

dawno temu

Pasta z kurczaka

... dzieci przebywają w czasie posiłków w szkole, idealnym rozwiązaniem jest jedzenie kanapek. Zwykle robimy je, nakładając na kromkę chleba plasterek żółtego sera albo szynki. Jednak to nie koniec ...

dawno temu

Naleśniki Dukana

... , a także w kolejnej fazie po niektóre owoce. Niezwykle ważną rolę odgrywa także nabiał z wyłączeniem żółtego sera i innych produktów wysokotłuszczowych. Korzystając z przepisów diety Dukana,trzeba także pić ...

dawno temu

Witaminy na cerę

... jest przyczyną łuszczycy, przesuszenia skóry, osłabienia wzroku. Źródła witaminy A to: jajka, ser, wątróbka, mleko, marchewka, dynia, ziemniaki, zielone warzywa. Witamina C to kolejna witamina ... razowym. Witamina B2 znajduje się w jajach, ...

dawno temu

Zaskórniki na twarzy

... się powoduje, iż kropki na naszym nosie, brodzie i czole mają czarny kolor. Wiedząc już, co to są zaskórniki, warto dowiedzieć się, w jaki sposób one powstają. Otóż nadmiar serum powoduje, że pory zapychane ... zaskórniki? Podobnie jak w ...

dawno temu

Anemia u kobiet

... . Szczawiany znajdują się w szczawiu, rabarbarze, burakach i czekoladzie. W serach i zupach w proszku znajdziemy groźne fosforany. Taniny są składnikami herbaty, a kofeina znajduje się w kawie i coli ...

dawno temu

Monotonii sosów mówimy stanowcze NIE

... (karkówka, polędwiczki wieprzowe), jak i do sałatek z orzechami i serami. Balsamico truskawkowe 300 ml octu balsamicznego,pół szklanki cukru,80g mąki,10 truskawekDo niedużego garnka wlewamy ocet ...

dawno temu

Właściwości kukurydzy

... i obrzęków. Dużo lepszym rozwiązaniem jest więc przyrządzanie jej w ziołach, które nadadzą jej większego aromatu i wydobędą unikalny smak. Dla osób, które mają ochotę na dietetyczny „grzeszek”, warto polecić przyrządzanie kukurydzy z dodatkiem ...

dawno temu

Małże jadalne

... także dodane do spaghetti. Świetnie komponują się z szynką parmeńską, serem parmezan, czosnkiem, cebulką oraz odrobiną białego wina. Innym ciekawym pomysłem jest dodanie małż do sałatki. Z innych składników ... wybornie smakować będą te podane w ...

dawno temu

Oznaczenia na opakowaniach

... zawierającą również dzień, mają produkty o najmniejszej trwałości. Napis „Spożyć przed...” będzie zatem widniał na mleku, rybach, sałatkach, serach czy mięsie. Są one najbardziej narażone na psucie ...

dawno temu

Co robić, gdy dziecko nie chce jeść?

... , gdy są czymś posypane i ozdobione. Możesz dodawać je do wszystkiego – do musu jabłkowego, jogurtu, owoców, ciastek, sera, warzyw…wszystkiego! Krok 2: Sosy Do możliwie każdego dania serwuj sosy. Zanurzenie ...

dawno temu

Soraya na Walentynki dla niej i dla niego

... starzenia, nawilża i zapewnia jej wypoczęty wygląd. Wake-up Serum na młode zmarszczki Wake-up serum na pierwsze zmarszczki Soraya tauryNOWA ENERGIA łączy w sobie energetyzującą moc tauryny ...

dawno temu
MATERIAŁ PROMOCYJNY

Mamy Superbohaterki

... liftingu twarzy zapewnia profesjonalny fitness niemal 70 mięśniom twarzy i szyi. Wystarczy nałożyć cienką warstwę serum, przyłożyć uszy Misia do wybranego obszaru i powoli z lekkim naciskiem przesuwać je ...

dawno temu

Smakołyki turysty górskiego

... lub bolońskim. Sos można wzbogacić o kukurydzę konserwową, groszek konserwowy lub fasolkę. Najważniejsze składniki to oczywiście boczek, kiełbasa i ser żółty. Większość osób nadaje smak barbelusze przyprawą ... ser żółty - 25g paprykarz ...

dawno temu

Nadmiar sodu

... spożywaniu produktów, które zawierają dużą ilość sodu. Trzeba więc pamiętać o tym, że duże ilości sodu można znaleźć w wędlinach, kabanosach, pasztetach, ale i serach i oczywiście przekąskach typu ...

dawno temu

Zapiekanka z kalafiora

... : 1 kalafior,½ opakowania sera fety,3 świeże pomidory,sól,pieprz,cukier,natka pietruszki,masło,100 g śmietany kremówki.Sposób przygotowania: Kalafior gotujemy w osolonej i osłodzonej wodzie (około 1 ...

dawno temu

Jajka w sosie musztardowym

... nie tylko z różnego rodzajami mięs, lecz także częstokroć podkreśla smak warzyw albo serów w sałatkach. Możliwości dodania omawianej przyprawy do dań zwiększają się wraz z uświadomieniem sobie, że wyróżnić ...

dawno temu

Kaczka z żurawiną

... ten świetnie sprawdza się w zestawieniu z różnego rodzaju mięsami zarówno w wydaniu na ciepło, jak i zimno. Co więcej, zwykło się serwować go także jako dodatek do serów, a nawet smażonych ryb. Trzeba ...

+ Pokaż więcej