Mięso wyrolowane!
DAMIESA • dawno temuMięsne roladki, to kolejna potrawa, która dołącza do całej armii innych spod znaku „ 100 pomysłów na..”, bo inspiracji na jej przyrządzenie naprawdę nie brakuje. Możemy bawić się tu z dodatkami w postaci warzyw, owoców, ziół, a nawet konfitur lub — jakby tego było mało – przyrządzić do nich pyszny sos. Jaka jest Wasza ulubiona mięsna roladka? A może wciąż szukacie przepisu, który spełniłby Wasze kulinarne oczekiwania?
Oto kilka propozycji, które możecie wykorzystać:
Miłośnicy subtelnych smaków powinni spróbować roladki drobiowej z serem pleśniowym i suszonymi pomidorami – Salt&Pepper&Co
Równie delikatną w smaku propozycją jest przepis na roladki drobiowe z cukiną – Gotowanie na gazie
Smak roladek schabowych świetnie podkreśla ser camembert, więc warto wypróbować – Słoneczna Kuchnia
A może na słodko? Tu możemy wykorzystać owoce np. dodając do roladki morele – Eksplozja Smaku
Na koniec bardzo aromatyczna kuchnia, czyli roladki ziołowe w winnym sosie– My cuisine
Od samego patrzenia na przepis raczej się nie najemy, więc jeśli wybrałyście swój typ to ruszajcie do kuchni! Mam nadzieję, że efekty kucharzenia zachęcą Was do kolejnych „wojaży z roladkami w tle”.
Powodzenia!
Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy
Pokaż wszystkie komentarze