Jakie PIECZYWO jest najzdrowsze? Zobacz, jak to sprawdzić

Twardy, pełnoziarnisty o niejdnolitej konsystencji - tak powinien wyglądać prawdziwy i najzdrowszy chleb razowy.

Twardy, pełnoziarnisty o niejdnolitej konsystencji — tak powinien wyglądać prawdziwy i najzdrowszy chleb razowy. Jak go wybrać i czy warto spożywać tylko pieczywo razowe? Ekspert ds. żywności Agnieszka Piskała zdradziła, jak czytać etykiety na chlebie i jak po wyglądzie ocenić jego jakość.

Źródło: TVP

Źródło zdjęć: Shutterstock

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kafeteria.tv:

Uczestniczka WARSAW SHORE w teledysku polskiego boysbandu! Polacy NARZEKAJĄ NA RZĄD i władzę! UCIĄŻLIWA DOLEGLIWOŚĆ dotyka aż 80. procent społeczeństwa! Można jej zapobiec CHIPSY przyczyną otyłości i miażdżycy. Po kształcie poznasz, które są najgorsze Adam Levin zaśpiewał jak MICHAEL JACKSON i FRANK SINATRA! Najlepszy sposób KROJENIA CEBULI według Gordona Ramseya Polacy na bakier z wodą i mydłem. "Co 10. rodak NIE MA SZCZOTECZKI do zębów" Jak obrać mango przy pomocy SZKLANKI? Zbyt KRÓTKI SEN powodem poważnych zaburzeń Wygląda tak samo, a każdy widzi ją inaczej. Wszystko przez mały fragment MÓZGU Osobne łóżka świadczą o kryzysie w związku? "To może być odświeżające" Spadła samochodem w 50-metrową przepaść. Wydostała się dopiero po 3 dniach