Jakie PIECZYWO jest najzdrowsze? Zobacz, jak to sprawdzić

Twardy, pełnoziarnisty o niejdnolitej konsystencji - tak powinien wyglądać prawdziwy i najzdrowszy chleb razowy.

Twardy, pełnoziarnisty o niejdnolitej konsystencji — tak powinien wyglądać prawdziwy i najzdrowszy chleb razowy. Jak go wybrać i czy warto spożywać tylko pieczywo razowe? Ekspert ds. żywności Agnieszka Piskała zdradziła, jak czytać etykiety na chlebie i jak po wyglądzie ocenić jego jakość.

Źródło: TVP

Źródło zdjęć: Shutterstock

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kafeteria.tv:

To nie są zdjęcia! REALISTYCZNE OBRAZY zostały wykonane długopisem Takie zachowanie to już MOBBING. Nie pozwól na to pracodawcy Słynne gwiazdy BEZ MAKIJAŻU! ANJA RUBIK jako dresiara w klipie Doroty Masłowskiej! Jak łatwo ZATRUĆ SIĘ we własnej kuchni? Najczęściej popełniane błędy Polacy 7. NAJBARDZIEJ OTYŁYM narodem Europy. Nie potrafimy się odchudzać? Lekarze alarmują: Polacy nie biorą lekarstw! Jednym z powodów jest brak pieniędzy Sześć pomysłów na fajną fryzurę w MINUTĘ! Jakub od pięciu lat systematycznie poprawia urodę... Polskie Towarzystwo Kardiologiczne promuje się rapem! Unikaj tych produktów. Niszczą DNA i przyśpieszają STARZENIE SIĘ skóry Polacy mają dość rodzinnych wakacji. Czym kuszą oferty dla singli?