Jakie PIECZYWO jest najzdrowsze? Zobacz, jak to sprawdzić

Twardy, pełnoziarnisty o niejdnolitej konsystencji - tak powinien wyglądać prawdziwy i najzdrowszy chleb razowy.

Twardy, pełnoziarnisty o niejdnolitej konsystencji — tak powinien wyglądać prawdziwy i najzdrowszy chleb razowy. Jak go wybrać i czy warto spożywać tylko pieczywo razowe? Ekspert ds. żywności Agnieszka Piskała zdradziła, jak czytać etykiety na chlebie i jak po wyglądzie ocenić jego jakość.

Źródło: TVP

Źródło zdjęć: Shutterstock

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kafeteria.tv:

Umalował ją JEJ CHŁOPAK! Jak wyszło? Żywiołowy taniec CHŁOPCA do piosenki Lady Gagi! Twoje dziecko NIE CHCE JEŚĆ? Tym objawia się przerażająca choroba Smaczna alternatywa dla zwykłego RYŻU. Włosi go uwielbiają Uważaj na ZIELONE KOKTAJLE. Mogą być szkodliwe dla nerek Wzruszająca historia NIEWIDOMEGO PSA Brutalne OKALECZANIE DZIEWCZYNEK wciąż praktykowane! Prawnie jest zabronione Tak RATUJĄ PORWANE KOBIETY. Prywatny detektyw zdradził techniki operacyjne Rośnie popularność DOUL w Polsce! Dzięki nim poród będzie łatwiejszy Kulisy "gorącej" sesji dla CKM. Tak pozowała modelka DONATANA! Wstydliwy problem kobiet. By sobie pomóc, ty i partner powinniście przestrzegać kilku zasad Myślała, że URODZI BLIŹNIĘTA. Po porodzie była w szoku