Jakie PIECZYWO jest najzdrowsze? Zobacz, jak to sprawdzić

Twardy, pełnoziarnisty o niejdnolitej konsystencji - tak powinien wyglądać prawdziwy i najzdrowszy chleb razowy.

Twardy, pełnoziarnisty o niejdnolitej konsystencji — tak powinien wyglądać prawdziwy i najzdrowszy chleb razowy. Jak go wybrać i czy warto spożywać tylko pieczywo razowe? Ekspert ds. żywności Agnieszka Piskała zdradziła, jak czytać etykiety na chlebie i jak po wyglądzie ocenić jego jakość.

Źródło: TVP

Źródło zdjęć: Shutterstock

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kafeteria.tv:

Tajemnice hermetycznego świata SCJENTOLOGII. "Czytanie w myślach, porzucanie dzieci, bytowanie poza przestrzenią" Była solistka Polskiego Baletu Narodowego TAŃCZY NA RURZE! Co zrobić, gdy masz za duży dekolt? Modowe porady CHRZEŚCIJANKI Takie zachowanie to już MOBBING. Nie pozwól na to pracodawcy Najczęstsze przyczyny męskich problemów z EREKCJĄ Boisz się otyłości po ciąży? Tak się przed nią uchronisz Marihuana MEDYCZNA. Czym różni się od zwykłej i czy jest bezpieczna? NIEPRZYJEMNY ZAPACH Z UST może sygnalizować chorobę Choroby mózgu coraz większym problemem. CO TRZECI POLAK zagrożony Jej ciało i uroda zachwycają. Mistrzyni bikini fitness zdradza swoje patenty Stosujesz DIETĘ w CIĄŻY? To jeden z powodów otyłości u dzieci Zaczyna się NIEŚWIADOMIE i trwa tylko 6 miesięcy! Oto naukowa prawda o "zakochaniu"