Jakie PIECZYWO jest najzdrowsze? Zobacz, jak to sprawdzić

Twardy, pełnoziarnisty o niejdnolitej konsystencji - tak powinien wyglądać prawdziwy i najzdrowszy chleb razowy.

Twardy, pełnoziarnisty o niejdnolitej konsystencji — tak powinien wyglądać prawdziwy i najzdrowszy chleb razowy. Jak go wybrać i czy warto spożywać tylko pieczywo razowe? Ekspert ds. żywności Agnieszka Piskała zdradziła, jak czytać etykiety na chlebie i jak po wyglądzie ocenić jego jakość.

Źródło: TVP

Źródło zdjęć: Shutterstock

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kafeteria.tv:

Wstydliwy problem kobiet. By sobie pomóc, ty i partner powinniście przestrzegać kilku zasad Dla dziecka to prawdziwa trauma. Jak uchronić je przed PORNOGRAFIĄ? Te triki powinna znać każda pani domu. Ułatwiają pracę w kuchni Czy IDEALNY chłopak istnieje? Tak, ale... Robisz ZAKUPY PRZEZ INTERNET? Poznaj swoje nowe prawa 8 milionów Polaków ma ZABURZENIA PSYCHICZNE Jest prekursorką artystycznego SELFIE. Jej zdjęcie konkuruje z kultowymi fotografiami świata Afera w łotewskiej polityce. Rzeczniczka rządu na castingu do FILMU PORNOGRAFICZNEGO! Dlaczego tkwimy w nieudanym małżeństwie? "Oprawca jest jak narkotyk" Urodziła się z DEFEKTEM NARZĄDÓW. Lekarz opracował zdumiewającą metodę leczenia Oto, co dzieje się w płucach palacza! Eksperyment fizyka i... Marcina Prokopa Nie tylko kolor ma znaczenie. Jakich BANANÓW nie powinniśmy kupować?