Jakie PIECZYWO jest najzdrowsze? Zobacz, jak to sprawdzić

Twardy, pełnoziarnisty o niejdnolitej konsystencji - tak powinien wyglądać prawdziwy i najzdrowszy chleb razowy.

Twardy, pełnoziarnisty o niejdnolitej konsystencji — tak powinien wyglądać prawdziwy i najzdrowszy chleb razowy. Jak go wybrać i czy warto spożywać tylko pieczywo razowe? Ekspert ds. żywności Agnieszka Piskała zdradziła, jak czytać etykiety na chlebie i jak po wyglądzie ocenić jego jakość.

Źródło: TVP

Źródło zdjęć: Shutterstock

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kafeteria.tv:

Co by było, gdyby kobiety MÓWIŁY, CO MYŚLĄ? Trzy sposoby na BURZĘ LOKÓW bez użycia ciepła! Wzruszająca historia NIEWIDOMEGO PSA Ameryka ją znienawidziła. Co stało się z "matką chrzestną ateizmu"? Cała PRAWDA o kobietach! Mroczne oblicze ANJI RUBIK w teledysku Black Atlass Pragnął mieć dzieci. OTYŁOŚĆ wywołała u niego zakażenie genitaliów Nie daj się oszukać. Produkty PEŁNOZIARNISTE nie zawsze zdrowe 81-letnia Helena Norowicz o udziale w kampanii BOHOBOCO. Podczas rozmowy zrobiła szpagat Wady i zalety porodu w wodzie. Kiedy warto wybrać tę metodę? Jak było naprawdę? HISTORIE KOBIET kontra rzeczywistość Ich historia obiegła cały świat. To małżeństwo ma aż 100 WNUCZĄT!