Jakie PIECZYWO jest najzdrowsze? Zobacz, jak to sprawdzić

Twardy, pełnoziarnisty o niejdnolitej konsystencji - tak powinien wyglądać prawdziwy i najzdrowszy chleb razowy.

Twardy, pełnoziarnisty o niejdnolitej konsystencji — tak powinien wyglądać prawdziwy i najzdrowszy chleb razowy. Jak go wybrać i czy warto spożywać tylko pieczywo razowe? Ekspert ds. żywności Agnieszka Piskała zdradziła, jak czytać etykiety na chlebie i jak po wyglądzie ocenić jego jakość.

Źródło: TVP

Źródło zdjęć: Shutterstock

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kafeteria.tv:

To NAJCZĘSTSZY NOWOTWÓR u Polek. Wciąż zapominamy o ważnym badaniu Na ten wstydliwy problem cierpi ponad 4 mln osób. W tym coraz więcej młodych Popularne mity o wpływie cholesterolu i tłuszczu na dietę Mucha znów powiedziała za dużo. Robi to celowo? 10-kilogramowy RATLEREK uratował pana przed dzikiem! Najczęstsze przyczyny męskich problemów z EREKCJĄ JUSTIN TIMBERLAKE zaśpiewał "Happy Birthday" polskiej fance! Polskie Towarzystwo Kardiologiczne promuje się rapem! Beyonce POPŁAKAŁA SIĘ na ostatnim koncercie trasy koncertowej! Rekonstrukcja ratunkiem dla ZNISZCZONYCH WŁOSÓW. Efekt widoczny nawet 8 tygodni Tak RATUJĄ PORWANE KOBIETY. Prywatny detektyw zdradził techniki operacyjne Sekrety DOMOWEGO ROSOŁU. Tylko dzięki nim uzyskasz najlepszy smak