Jedzenie SZYBKO PSUJE SIĘ w lodówce? Zmień sposób przechowywania

O tym jak przechowywać jajka, ser, mięso, wędliny i konserwy opowiedziała specjalistka od żywienia, Agnieszka Piskała.

O tym jak przechowywać jajka, ser, mięso, wędliny i konserwy opowiedziała specjalistka od żywienia, Agnieszka Piskała.

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kafeteria.tv:

Dip z KOZIEGO SERKA i awokado. Idealny jako dodatek do przekąsek Jak NIE PRZYTYĆ po rzuceniu palenia. Kilka rad Kompromitujące odpowiedzi Polaków. Oni na pewno nie zdaliby MATURY z polskiego Anna Mucha wystąpiła w POLSKIM HORRORZE! Chronią przed rakiem, odchudzają. Zdrowotne właściwości POMARAŃCZY Majewski śmieje się z MINISTER BIEŃKOWSKIEJ Gdzie spędzić urlop nad POLSKIM MORZEM? Mapa najlepszych kąpielisk Nastolatka z Polski poświęciła się POMOCY INDYJSKIM DZIECIOM! Niezwykły projekt młodych Polaków. RAPUJĄ w języku MIGOWYM Łysienie to nie tylko problem mężczyzn. Jak z nim walczyć? Co jest bardziej kaloryczne - pączki czy faworki? Zobacz, zanim sięgniesz KOSZULKA, która jest osobistym trenerem. Mobilizuje do większego wysiłku