Zupy krem Wodzisław – aksamitna porcja warzyw
ALICJA BARSZCZ • dawno temuZupy krem Wodzisław to smaczna i zdrowa propozycja dla wszystkich, którzy akurat nie mają czasu albo ochoty na siekanie warzyw i gotowanie tradycyjnego posiłku. Oraz oczywiście dla tych, którym brakuje talentu kulinarnego. Zupy nie zawierają konserwantów i smakują jak te przygotowane w domu. Ale w przeciwieństwie do tych ostatnich nie wymagają spędzania godziny w kuchni. Wystarczy podgrzać i można od razu zajadać ze smakiem. Dla wzbogacenia smaku Zupy krem z brokułów można podać do niej grzanki albo płatki migdałowe. Zupa krem z dyni nabiera wyjątkowego charakteru, jeżeli posypiemy ją na talerzu podprażonymi pestkami dyni albo zarumienionym grzaneczkami. Te ostatnie wzbogacą również smak Zupy krem z pieczarek – zyska ona też na wyrazie z dodatkiem startego sera albo świeżych ziół.
Zupa krem z pieczarek Wodzisław
Czy to, że jesteśmy zapracowani i nie mamy czasu na zasiadanie do tradycyjnego obiadu z rodziną albo przyjaciółmi, musi oznaczać rezygnację z ciepłego, zdrowego posiłku? Zdecydowanie nie – nowa zupa krem z pieczarek Wodzisław to propozycja dla wszystkich, którzy szukają szybkiego sposobu na smaczny obiad. Przygotowuje się ją w kilka minut, a smakuje zupełnie jak domowa. Nowoczesna formuła pozwala korzystać z dobrodziejstw smaku i wartości odżywczych pysznych warzyw.
Zupa krem z pieczarek Wodzisław powstała w odpowiedzi na potrzeby współczesnych zabieganych, statystycznych Polaków. Do jej przygotowania potrzebujemy dosłownie kilku minut – można ją podgrzać w garnku albo w naczyniu żaroodpornym w mikrofalówce. Nasi współpracownicy pomyślą, że zrobiliśmy ją w domu, bo zupełnie tak samo smakuje i pachnie. Zupa nie zawiera konserwantów – poddano ją obróbce cieplnej, która zapewnia długotrwałą świeżość i bezpieczeństwo. Ma aksamitną, delikatną konsystencję, jest zdrowa, pożywna i przede wszystkim wyśmienita w smaku. Można ją oczywiście wzbogacić małymi grzankami, posypać startym serem albo świeżymi ziołami – wedle własnego uznania.
Zupa krem z dyni Wodzisław
Niektórzy nie wyobrażają sobie jesiennego obiadu bez naszej rodzimej dyni. I słusznie – bo to nie tylko bardzo smaczne, ale i niezwykle wartościowe odżywczo warzywo. Zawiera mnóstwo karotenoidów, niezbędnych naszym oczom i dbających o młodość każdej komórki ludzkiego ciała. Jedyny problem to pracochłonność przygotowywania potraw z dyni. Jeżeli nie mamy ochotę na zmaganie się z jej obróbką, a mamy apetyt na zrobione z niej danie, sięgnijmy po nową zupę krem z dyni Wodzisław.
Gładka, aksamitna konsystencja nowej zupy krem z dyni sprawia, że będzie ona smakowała wszystkim, którzy szukają rozgrzewającego posiłku, a nie mają czasu albo ochoty na jego przygotowanie. Zupa jest już gotowa i trzeba ją tylko podgrzać – na ogniu albo w kuchence mikrofalowej, w obu przypadkach zajmuje to dosłownie kilka minut. Nie musimy kroić, obierać, siekać ani przyprawiać. Jeżeli mamy ochotę możemy ją posypać na talerzu podprażonymi pestkami dyni albo zarumienionym grzaneczkami – to opcja dla wielbicieli chrupiących dodatków do zupy. Zupa krem z dyni nie zawiera konserwantów – jest smaczna, zdrowa i pożywna. Sprawdzi się w pracy, można ją podać niezapowiedzianym gościom albo wygłodniałym domownikom.
Zupa krem z brokułów Wodzisław
Nie wszyscy przepadamy za brokułami – wiemy, że są pożywne i zdrowe, ale mają specyficzny, charakterystyczny dla warzyw kapustnych, zapach. Z pewnością bardzo atrakcyjną opcją dla takich warzywnych abstynentów będzie nowa, aksamitna zupa krem z brokułów proponowana przez Wodzisław. Może stać się świetnym pierwszym daniem dla tych, którzy lubią obfite obiady, albo smakowitym, pełnowartościowym posiłkiem dla powściągliwych zwykle przy stole niejadków.
Zupa krem z brokułów Wodzisław to smaczna i zdrowa propozycja dla wszystkich, którzy akurat nie mają czasu albo ochoty na siekanie warzyw i gotowanie tradycyjnego posiłku. Oraz oczywiście dla tych, którym brakuje talentu kulinarnego. Zupa nie zawiera konserwantów i smakuje zupełnie tak jak ta przygotowana w domu. Ale w przeciwieństwie do tej ostatniej nie wymaga spędzania godziny w kuchni. Wystarczy ją podgrzać i można od razu zajadać ze smakiem. Zawiera nawet śmietankę z mleka – dla wzbogacenia smaku można podać do niej grzanki albo posypać płatkami migdałowymi.
Sposób przygotowania:
- Na kuchence gazowej albo elektrycznej: przekładamy zawartość słoika do garnka i podgrzewamy na wolnym ogniu przez ok. 7–10 minut, cały czas mieszając.
- W kuchence mikrofalowej (850 W): wkładamy zawartość opakowania do naczynia żaroodpornego i podgrzewamy przy maksymalnej mocy przez 3–4 minuty.
Podajemy na gorąco.
Opakowanie: 660 g (szklany słoik)
Cena: ok. 6,50 zł
Informacja prasowa
Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy
Pokaż wszystkie komentarze