Tradycyjna musztarda ozdobą stołu
REDAKCJA JEJŚWIAT.PL • dawno temuW kwestii żywienia Polacy coraz chętniej decydują się na eksperymenty, ale nawet najbardziej odważni pozostają wierni sprawdzonym smakom. Z tego właśnie powodu tradycyjne dodatki do dań, takie jak musztarda, cieszą się niezmienną popularnością.
Naturalny sos na bazie gorczycy, octu, ziół i przypraw to doskonałe uzupełnienie dań mięsnych oraz szybkich przekąsek (kiełbaski, parówki). Wśród miłośników musztardy szczególne uznanie zyskały Musztardy Kieleckie, wytwarzane w sześciu wariantach smakowych (musztarda rosyjska, pikantna, chrzanowa, kremska, sarepska i delikatesowa). Jest to tradycyjny wyrób o długim rodowodzie – musztarda delikatesowa stołowa jest w produkcji od ponad osiemdziesięciu lat! Wypróbuj Musztardy Kieleckie w nowych słoiczkach i przekonaj się, że mimo zmiany opakowania, są tak samo dobre, jak dawniej.
Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy
Pokaż wszystkie komentarze