Sekrety DOMOWEGO ROSOŁU. Tylko dzięki nim uzyskasz najlepszy smak

Zrobienie tej zupy nie jest pracochłonne, jednak aby jej smak był pełny, należy pamiętać o kilku podstaowych zasadach.

Gotowany na wołowinie i kurczaku rosołowym, najlepiej z młodymi warzywami, paloną cebulą i dodatkiem imbiru. Niedzielny rosół to dla niektórych rodzin już tradycja. Zrobienie tej zupy nie jest pracochłonne, jednak aby jej smak był pełny, należy pamiętać o kilku podstaowych zasadach. Kiedy doprawić wywar, aby jego aromat był najpełniejszy, dlaczego należy gotować go na wolnym ogniu i co zrobić ze zbierającymi się na powierzchni rosołu "szumowinami"?

Szef kuchni restauracji Stara Kamienica Adam Kowalczyk zdradził kilka podstawowych zasad, jak prawidłowo przygotować jedną z najpopularniejszych polskich zup.

Źródło: Newsrm.tv

Źródło zdjęć: Shutterstock

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kafeteria.tv:

Ona była mężatką, on miał 14 lat. ODBIŁA CHŁOPAKA swojej córce! Jeff poddał się DEPILACJI woskiem dla... dobra nauki Oto nowa piramida żywieniowa. To, co było niepolecane, teraz jest podstawą diety Jeden napis podpowie, że OKULARY PRZECIWSŁONECZNE są bezpieczne Zatrważające dane: w ciągu pięciu lat połowa osób wraca do nałogu Nigdy nie wchodź do wody bez rozgrzewki Majdan, Stachursky i Saleta pokazują, jak badać PIERSI! To one będą królowały w tym sezonie. Wraca moda sprzed lat Boisz się otyłości po ciąży? Tak się przed nią uchronisz Choroby mózgu coraz większym problemem. CO TRZECI POLAK zagrożony CHIPSY przyczyną otyłości i miażdżycy. Po kształcie poznasz, które są najgorsze Prowadząca „Rolnik szuka żony” o metamorfozach uczestników. „Pod wpływem programu poczuł moc”