Jedzenie SZYBKO PSUJE SIĘ w lodówce? Zmień sposób przechowywania

O tym jak przechowywać jajka, ser, mięso, wędliny i konserwy opowiedziała specjalistka od żywienia, Agnieszka Piskała.

O tym jak przechowywać jajka, ser, mięso, wędliny i konserwy opowiedziała specjalistka od żywienia, Agnieszka Piskała.

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kafeteria.tv:

PRAWIE POŁOWA CIĘŻARNYCH z niedoborem ważnego pierwiastka. To niebezpieczne dla dziecka BEYONCE reklamuje Brazylię! Członkinie Femenu znów ARESZTOWANE! Protestowały przeciwko ANTYISLAMSKIEMU stowarzyszeniu Niewłaściwie przechowywane wydzielają substancje toksyczne. Gdzie trzymać warzywa? Kobieta mogła UMRZEĆ przez SEKS? Dramat modelki. Spadła z wybiegu podczas pokazu Jeana Paula Gaultiera Brudne dziecko to szczęśliwe dziecko? Nie tylko. Nadmierna higiena jest przyczyną wielu chorób Niskokaloryczne, detoksykujące i bogate w substancje odżywcze. Wszystko o popularnych sałatach Anna Mucha wystąpiła w POLSKIM HORRORZE! NAGA Miley Cyrus w teledysku „Wrecking Ball”! Oto, co dzieje się w płucach palacza! Eksperyment fizyka i... Marcina Prokopa Naturalny sposób na zwiększenie POTENCJI SEKSUALNEJ