Jedzenie SZYBKO PSUJE SIĘ w lodówce? Zmień sposób przechowywania

O tym jak przechowywać jajka, ser, mięso, wędliny i konserwy opowiedziała specjalistka od żywienia, Agnieszka Piskała.

O tym jak przechowywać jajka, ser, mięso, wędliny i konserwy opowiedziała specjalistka od żywienia, Agnieszka Piskała.

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kafeteria.tv:

Kiedy kosmetyk nie nadaje się już do użycia? Liczy się data otwarcia opakowania Nieoczekiwane zwroty akcji na ślubach i weselach Co zużywa najwięcej PRĄDU W DOMU? Polacy nie mają pojęcia Idealny trening dla zapracowanych. 4 minuty, 3 razy w tygodniu, a efekt zaskakujący! Niesamowity 3-LATEK DYSKUTUJE z mamą! Zawał serca, udar, impotencja. Oto skutki choroby objawiającej się chrapaniem Kobieta za kierownicą taksówki. Zdradziła PIKANTNE SZCZEGÓŁY swojej pracy Adam Levin zaśpiewał jak MICHAEL JACKSON i FRANK SINATRA! 25 najbardziej uzależniających produktów spożywczych Tak powstaje popularny "eliksir młodości". Sekret drogocennego olejku arganowego Wady i zalety porodu w wodzie. Kiedy warto wybrać tę metodę? Abstrachuje szczerze o FACEBOOKU i INSTAGRAMIE!