Jedzenie SZYBKO PSUJE SIĘ w lodówce? Zmień sposób przechowywania

O tym jak przechowywać jajka, ser, mięso, wędliny i konserwy opowiedziała specjalistka od żywienia, Agnieszka Piskała.

O tym jak przechowywać jajka, ser, mięso, wędliny i konserwy opowiedziała specjalistka od żywienia, Agnieszka Piskała.

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kafeteria.tv:

DWA tygodnie wystarczą, by OCZYŚCIĆ ORGANIZM. Warto zrobić to jeszcze przed wiosną Wykorzystał brak prądu, by uciec od świeżo poślubionej żony Diagnozuje się ją częściej, niż faktycznie występuje. Wszystko o SKAZIE BIAŁKOWEJ Oto nowa piramida żywieniowa. To, co było niepolecane, teraz jest podstawą diety Nowy system zagraża normalnym pacjentom. Boją się nawet lekarze Jakie ryby jeść, a jakich unikać? Na czarnej liście m.in. TOKSYCZNY TUŃCZYK Nieleczone bywa przyczyną powstawania guzów i ropni. Wszystko o ZAPALENIU ZATOK Napój z kofeiną zamiast kawy? Zastanów się, pijesz składnik nawozów sztucznych "No woman, no drive". Kolejna akcja przeciwko DYSKRYMINACJI kobiet Została striptizerką, bo znudziła ją praca! Straciła OBIE NOGI. Mimo to zatańczyła na studniówce Unikaj tych produktów. Niszczą DNA i przyśpieszają STARZENIE SIĘ skóry