Jedzenie SZYBKO PSUJE SIĘ w lodówce? Zmień sposób przechowywania

O tym jak przechowywać jajka, ser, mięso, wędliny i konserwy opowiedziała specjalistka od żywienia, Agnieszka Piskała.

O tym jak przechowywać jajka, ser, mięso, wędliny i konserwy opowiedziała specjalistka od żywienia, Agnieszka Piskała.

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kafeteria.tv:

Polacy mają dość rodzinnych wakacji. Czym kuszą oferty dla singli? Smaczna alternatywa dla zwykłego RYŻU. Włosi go uwielbiają Zajęcia z EWĄ CHODAKOWSKĄ zamiast lekcji WF-u Homoseksualista i konserwatysta. Polak jest członkiem brytyjskiego parlamentu Rewolucyjna metoda odmieni życie CUKRZYKÓW. Jej autorami są Polacy! Kobiety częściej zdradzają niż mężczyźni. Dlaczego jesteśmy NIEWIERNE? Tradycyjne suplementy to przeszłość. Nowa receptura działa już po kilku minutach WALKA Dody i Agnieszki Szulim w parodii Majewskiego! Twoje ciało jest opuchnięte? Może to świadczyć o PROBLEMIE Z NERKAMI Nastolatka z Polski poświęciła się POMOCY INDYJSKIM DZIECIOM! Efektowny sposób wyrabiania LODÓW KOT-PIELĘGNIARZ pomaga w leczeniu innych. Sam cudem uniknął uśpienia