Jedzenie SZYBKO PSUJE SIĘ w lodówce? Zmień sposób przechowywania

O tym jak przechowywać jajka, ser, mięso, wędliny i konserwy opowiedziała specjalistka od żywienia, Agnieszka Piskała.

O tym jak przechowywać jajka, ser, mięso, wędliny i konserwy opowiedziała specjalistka od żywienia, Agnieszka Piskała.

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kafeteria.tv:

Kiedy kosmetyk nie nadaje się już do użycia? Liczy się data otwarcia opakowania BEZSTRESOWE WYCHOWANIE dzieci to błąd? Większość nie wie, jak powinno wyglądać BANANOWA przekąska dla dbających o linię Jakie PIECZYWO jest najzdrowsze? Zobacz, jak to sprawdzić Przełomowe urządzenie w dziedzinie kosmetologii. SKANUJE TWARZ, by pomóc kobietom MIRANDA KERR pokazała swoje wyluzowane oblicze Efektowny sposób wyrabiania LODÓW Prawdziwy rekordzista. Schudł 130 kg w 14 miesięcy! Większy stres i zaburzony metabolizm? Wszystko przez JEDEN Z POSIŁKÓW Ameryka ją znienawidziła. Co stało się z "matką chrzestną ateizmu"? Troskliwy labrador pomaga... w kąpieli niemowlaka Czy IDEALNY chłopak istnieje? Tak, ale...