Jedzenie SZYBKO PSUJE SIĘ w lodówce? Zmień sposób przechowywania

O tym jak przechowywać jajka, ser, mięso, wędliny i konserwy opowiedziała specjalistka od żywienia, Agnieszka Piskała.

O tym jak przechowywać jajka, ser, mięso, wędliny i konserwy opowiedziała specjalistka od żywienia, Agnieszka Piskała.

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kafeteria.tv:

Obrońcy zwierząt KRYTYKUJĄ Katy Perry! Chorzy na raka w kontrowersyjnej kampanii Kim był dostawca, który PRZYNIÓSŁ PIZZĘ na galę Oscarów? Ich problemem jest ZBYT MAŁA WAGA. Wszystko przez choroby cywilizacyjne Producent o przygotowaniach do "Celebrity Splash". "LICZYMY NA GLEBĘ, bo każdy liczy na glebę" Ile wydajemy na dziecko? Najwięcej rodzice pociech w wieku 10–12 lat Jesteś typem samotnika? Twój MÓZG STARZEJE SIĘ szybciej Powszechnie dostępny środek SZCZEGÓLNIE NIEBEZPIECZNY dla osób na diecie Producenci wciąż oszukują. Co trzecia partia żywności źle oznakowana na etykietach Lekarze ostrzegają: antykoncepcja hormonalna niesie duże ryzyko poważnej choroby Strona internetowa pokaże, jak BĘDZIESZ WYGLĄDAŁ ZA 20 LAT! Ta woda jest najzdrowsza i działa odmładzająco!