Jedzenie SZYBKO PSUJE SIĘ w lodówce? Zmień sposób przechowywania

O tym jak przechowywać jajka, ser, mięso, wędliny i konserwy opowiedziała specjalistka od żywienia, Agnieszka Piskała.

O tym jak przechowywać jajka, ser, mięso, wędliny i konserwy opowiedziała specjalistka od żywienia, Agnieszka Piskała.

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kafeteria.tv:

Kiszona kapusta, pikle... Mało kalorii, dużo zdrowia Wzruszająca historia NIEWIDOMEGO PSA Pani Aleksandra została brutalnie zgwałcona. Po skandalicznym wyroku przerywa milczenie Domowe sposoby na pozbycie się CELLULITU Najbardziej wartościowy sok. Oprócz witamin zawiera składnik wspomagający odchudzanie HIT INTERNETU. Ironicznie o słowiańskiej urodzie! Młodzi mężczyźni nie chcą być księżmi? Kościół rozpaczliwie szuka młodych kapłanów Drogocenne właściwości KASZY. Jej kaloryczność po ugotowaniu zmniejsza się ponad pięciokrotnie Nie chcą poświęcać się karierze i stawiają na pasje. POKOLENIE Y wkrótce zdominuje rynek pracy Oto, co dzieje się w płucach palacza! Eksperyment fizyka i... Marcina Prokopa Drewniana deska działa antybakteryjnie. Ale nie możesz jej moczyć i myć w zmywarce Homoseksualista i konserwatysta. Polak jest członkiem brytyjskiego parlamentu