Jedzenie SZYBKO PSUJE SIĘ w lodówce? Zmień sposób przechowywania

O tym jak przechowywać jajka, ser, mięso, wędliny i konserwy opowiedziała specjalistka od żywienia, Agnieszka Piskała.

O tym jak przechowywać jajka, ser, mięso, wędliny i konserwy opowiedziała specjalistka od żywienia, Agnieszka Piskała.

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kafeteria.tv:

Polski Spiderman zamienił się w MIKOŁAJA i obdarował bezdomnych! Równouprawnienie to mit. Widać to zwłaszcza w PRACY KOBIET Dip z KOZIEGO SERKA i awokado. Idealny jako dodatek do przekąsek Pomysłowe i niebanalne dania z TRUSKAWEK BEYONCE reklamuje Brazylię! Porcje posiłków ODMIERZAJ WŁASNĄ PIĘŚCIĄ. To najlepsze dla żołądka Członkinie Femenu znów ARESZTOWANE! Protestowały przeciwko ANTYISLAMSKIEMU stowarzyszeniu Kobieta mogła UMRZEĆ przez SEKS? Groźne poparzenia BARSZCZEM SOSNOWSKIEGO. Objawy mogą utrzymać się kilka miesięcy Te nasiona leczą imponującą liczbę różnorodnych dolegliwości. Wystarczy zalać je wodą lub uprażyć 4 filiżanki kawy - tyle wystarczy, by poważnie obniżyć płodność! Napis „bez konserwantów” to tylko chwyt marketingowy. Wybierając sok, patrz na kolor