Składniki:
- czosnek (wiela kto lubi jo daja z 5 ząbków),
- chlyb, najlepi czyrstwy,
- sól lub wegeta,
- masło, woda,
- talyrz i kelnia.
Jak przyrządzić?
Do talyrza wciepnonc chlyb po konskach kidnonc masla jedna lyzka duzo masla abo tustego jak kiery chce rozgniesc czosnek tyz wciepnonc posypac solom abo wegetom ale trocha do smaku i zaloc wrzontkiem z czajnika chwila poczekac az ostygnie no i rzrec.
Potrzebne przybory:
Garczek, talyrz, kielnia, czajnik, woda i to co wczesni pisolch.
Jak podawać?
Na talyrzu abo w misce zresztom kaj chcecie moze byc w kiblu a nawet w sypialni...
Uwagi:
No moze a raczy na pewno bedzie nieswierzy lodech takze lepi robic to na wieczor jak z doma nie bedziecie wylazic.
Kategoria dania | Zupy |
---|---|
Trudność | prosty |
Porcje | 1 |
Przybliżony koszt | 1 zł |
Autor | Ślonzok |