Wiosenna eksplozja radości
REDAKCJA JEJŚWIAT.PL • dawno temuWiosenny nastrój, przystrojony dom i rodzinne malowanie pisanek – to zapowiedź, że Wielkanoc zbliża się dużymi krokami. Uroczyste świętowanie nie może obyć się bez tradycyjnych dań i słodkich przekąsek, które zachwycą całą rodzinę. Słodycze Wawel w nowych wiosennych opakowaniach inspirowanych techniką pastelu nie tylko wyśmienicie smakują, ale też cieszą oko i wprawiają w radosny nastrój.
Na wiosnę i Wielkanoc Wawel przygotował uwielbiane słodycze w świeżej, radosnej odsłonie. W ofercie wiosennej znalazły się tradycyjne, popularne wśród klientów czekolady – klasyczne i nadziewane m.in. Gorzka, Truskawkowa i Toffi, które idealnie sprawdzą się jako dodatek do słodkich wypieków lub jako drobny, świąteczny upominek.
Na wielkanocnym stole nie może zabraknąć kultowych, nadziewanych czekoladek, jak Malaga, Tiki Taki czy Kasztanki, cukierków Michałki i Trufli oraz uwielbianych nie tylko przez najmłodszych galaretek Fresh & Fruity i Mieszanki Krakowskiej. Te i inne słodycze świetnie sprawdzą się jako ozdoba tradycyjnej święconki.
W sklepach firmowych Wawel można zamówić unikalny kosz ze słodyczami, który będzie stanowił świetny, wielkanocny prezent. Lista sklepów firmowych Wawel jest dostępna na wawel.com.pl.
Wiosną odkryj nowe smaki
Oprócz tradycyjnych, dobrze znanych smaków, Wawel zachęca do spróbowania nowości. Cukierek Zabajone to propozycja dla wszystkich, którzy uważają, że promieni słońca nigdy za wiele! Inspirowany włoskim deserem cukierek Zabajone to oryginalne połączenie przepisu weneckich cukierników z unikalną czekoladą deserową Wawel. Prawdziwa eksplozja radości!
Wiosenne oferta Wawel jest dostępna w sklepach w całej Polsce od marca 2016 r.
- Średnie ceny wybranych produktów:
- Śliwka w czekoladzie 300 g — 19,99 zł
- Trufle w czekoladzie 350 g — 7,99 zł
- Mieszanka Krakowska 350 g – 7,99 zł
- Michałki Klasyczne 350 g – 7,99 zł
- Michałki Białe 350 g – 7,99 zł
- Fresh & Fruity 350 g – 7,99 zł
- Czekolada Truskawkowa 100 g – 2,99 zł
Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy
Pokaż wszystkie komentarze