Podziel się:

Przeczytaj także:

Ukryj komentarze

Autor:

Redaktor

Alicja Barszcz Alicja Barszcz

Typowa polonistka kochająca książki i filmy. Uwielbiam swoją córkę, domowe pichcenie obiadków (na które na co dzień nie mam niestety czasu) i pieczenie ciast. Brzmi jak opis kury domowej? Niekoniecznie - nie lubię sprzątać, ciągnie mnie do podróżowania i wieczornych spotkań ze znajomymi. Nie wpisuję się więc w jeden model i nie będę tego zmieniać :-)


Więcej moich artykułów »

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kuchnia:

Lubisz zapach świeżo pieczonego chleba? Dowiedz się, jak przyrządzić smaczny chlebek domowej roboty Zupa serowa - przepis na pyszny obiad Zupa czosnkowa - idealna na zimę Bazylia dobra na wszystko Jak gotować brokuły? „Zanurz się w morzu pyszności” – kilka słów o książce Pauliny Krajewskiej „Delicje i łakocie” Rozgrzewająca herbata - na zimny dzień Koktajle warzywne Gotowanie kaszy Sznycle bez mięsa - pyszne danie wegetariańskie Świeża herbata w podróży Zupa cytrynowa