Jak łatwo ZATRUĆ SIĘ we własnej kuchni? Najczęściej popełniane błędy

Polacy regularnie odcinają spleśniałe części produktów, sądząc, że reszta nadaje się do spożycia, myją za rzadko lodówkę i nieprawidłowo korzystają z deski do krojenia. To może powodować groźne choroby.

Źródło: TVP

Źródło zdjęć: Shuuterstock

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kafeteria.tv:

Płukanie nie wystarczy. Jak EKOLOGICZNIE zmyć pestycydy z owoców i warzyw? Grodzka udostępni mieszkanie autorowi „wSieci”? „Chce sprawdzić, czy napisał prawdę, będzie proces” Mocne argumenty dziecka. "Nie posprzątam, bo NIE MAM SIŁY" HIT INTERNETU. Ironicznie o słowiańskiej urodzie! Jak często prać ręczniki, pościel i piżamę? "To prawdziwe siedlisko bakterii" Tak RATUJĄ PORWANE KOBIETY. Prywatny detektyw zdradził techniki operacyjne Półnagi uczestnik Mam Talent zatańczył W TELEDYSKU NA RURZE! Janusz Józefowicz: „Ojcostwo jest trudniejsze niż macierzyństwo” Ta metoda WYPRZE ANTYBIOTYKOTERAPIĘ? Leczy ogromną ilość dolegliwości i chorób Była najpopularniejszą polską modelką XXL. Dla chorej matki schudła 65 kilogramów UCIĄŻLIWA DOLEGLIWOŚĆ dotyka aż 80. procent społeczeństwa! Można jej zapobiec Natalia Siwiec pozuje w TUTORIALU MAKIJAŻOWYM