Jak łatwo ZATRUĆ SIĘ we własnej kuchni? Najczęściej popełniane błędy

Polacy regularnie odcinają spleśniałe części produktów, sądząc, że reszta nadaje się do spożycia, myją za rzadko lodówkę i nieprawidłowo korzystają z deski do krojenia. To może powodować groźne choroby.

Źródło: TVP

Źródło zdjęć: Shuuterstock

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kafeteria.tv:

„Kochani rodzice, przyślijcie pieniądze”. Co zrobić, gdy dziecko wydało wszystko na wakacjach? Opalasz się TOPLESS? Krytyka to nie jedyne, na co się narażasz... Zamiast pomóc, mogą szkodzić. Wszystko o ANTYBIOTYKACH Wynajmujesz mieszkanie przez internet? Uważaj na zbyt niską cenę Mucha znów powiedziała za dużo. Robi to celowo? Niesamowity 3-LATEK DYSKUTUJE z mamą! Jakie ZWIERZĘ dla ALERGIKA? Prosty przepis na efektowny deser z TAPIOKI i MUSU Z MANGO Szkolny poziom jej nie odpowiadał. Uczy dzieci w domu, a efekt jest zdumiewający Zgłosiło się około 1500 chętnych! PIERWSZY ODCINEK już w kwietniu 8 milionów Polaków ma ZABURZENIA PSYCHICZNE Długotrwały smutek dziecka to znak. Lekceważony powoduje poważną chorobę