Jak łatwo ZATRUĆ SIĘ we własnej kuchni? Najczęściej popełniane błędy

Polacy regularnie odcinają spleśniałe części produktów, sądząc, że reszta nadaje się do spożycia, myją za rzadko lodówkę i nieprawidłowo korzystają z deski do krojenia. To może powodować groźne choroby.

Źródło: TVP

Źródło zdjęć: Shuuterstock

Podziel siÄ™:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kafeteria.tv:

Brudne dziecko to szczęśliwe dziecko? Nie tylko. Nadmierna higiena jest przyczyną wielu chorób Prosta czynność zwiększy skuteczność ćwiczeń. Wystarczy 5 minut dziennie Tym sosem wzbudzisz zachwyt każdego smakosza. Zrobisz go w pięć minut Jak uniknąć ZMARSZCZEK? Sposobem nie kremy, a zmiana przyzwyczajeń Chroni przed osteoporozą i KOBIECYMI nowotworami. Jednak wciąż jemy jej za mało Jest zdrowa, póki nie trafi do puszki. Producenci oszukują i marnują odżywcze wartości SOI Kiedy jest najlepszy czas na seks? U kobiet i mężczyzn wygląda to inaczej Polka nazywana "najszybszą babcią świata". Zdobyła Mont Blanc mając 68 lat Efektowny sposób wyrabiania LODÓW Napój z kofeiną zamiast kawy? Zastanów się, pijesz składnik nawozów sztucznych Wspólny trening rzeźbi sylwetkę i rozpala zmysły. Jak ćwiczą FIT LOVERS? Tak szkolą muzułmańskie kobiety. Rosyjska reporterka dotarła do źródeł