Jak łatwo ZATRUĆ SIĘ we własnej kuchni? Najczęściej popełniane błędy

Polacy regularnie odcinają spleśniałe części produktów, sądząc, że reszta nadaje się do spożycia, myją za rzadko lodówkę i nieprawidłowo korzystają z deski do krojenia. To może powodować groźne choroby.

Źródło: TVP

Źródło zdjęć: Shuuterstock

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kafeteria.tv:

Czy IDEALNY chłopak istnieje? Tak, ale... Pierwszy taki poród w historii. Matka prosi o ANONIMOWOŚĆ JUSTIN TIMBERLAKE zaśpiewał "Happy Birthday" polskiej fance! Niezwykłe właściwości OCTU JABŁKOWEGO. Zapomniana broń w walce ze zbędnymi kilogramami Jak było naprawdę? HISTORIE KOBIET kontra rzeczywistość Dzięki niej zachowasz młodość i figurę. Ile dobra ma w sobie kukurydza? Koniec ze strachem przed lataniem. Polscy studenci znaleźli sposób Kiszona kapusta, pikle... Mało kalorii, dużo zdrowia KSIĄŻKIEWICZ o macierzyństwie: "Nie jest łatwo" Myślała, że URODZI BLIŹNIĘTA. Po porodzie była w szoku Polka została mistrzynią świata w FITNESSIE! Wesele przerodziło się w tragedię. Na gości spadł gigantyczny żyrandol