Jak łatwo ZATRUĆ SIĘ we własnej kuchni? Najczęściej popełniane błędy

Polacy regularnie odcinają spleśniałe części produktów, sądząc, że reszta nadaje się do spożycia, myją za rzadko lodówkę i nieprawidłowo korzystają z deski do krojenia. To może powodować groźne choroby.

Źródło: TVP

Źródło zdjęć: Shuuterstock

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kafeteria.tv:

Pragnął mieć dzieci. OTYŁOŚĆ wywołała u niego zakażenie genitaliów Jak zaoszczędzić na weselu? Jest prosty sposób! Drogocenne właściwości KASZY. Jej kaloryczność po ugotowaniu zmniejsza się ponad pięciokrotnie Rośnie popularność DOUL w Polsce! Dzięki nim poród będzie łatwiejszy Sposób na grzywkę BEZ SKRACANIA włosów! Wegetarianizm przyczyną BEZPŁODNOŚCI Ma najdłuższe nogi w kraju. Ludzie nie mogą oderwać od nich oczu Po śmierci narzeczonej przemierza pieszo świat. Właśnie dotarł do Polski Poranne ćwiczenia na czczo to błąd. KONRAD GACA obala mity BADACZE MÓZGU zapowiedzieli, że wyleczą niewidomych i sparaliżowanych BLW - kontrowersyjna metoda karmienia dzieci Polacy mają dość rodzinnych wakacji. Czym kuszą oferty dla singli?