Jak łatwo ZATRUĆ SIĘ we własnej kuchni? Najczęściej popełniane błędy

Polacy regularnie odcinają spleśniałe części produktów, sądząc, że reszta nadaje się do spożycia, myją za rzadko lodówkę i nieprawidłowo korzystają z deski do krojenia. To może powodować groźne choroby.

Źródło: TVP

Źródło zdjęć: Shuuterstock

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kafeteria.tv:

Muszki, mrówki, osy w kuchni. Pozbądź się ich szybko i bez chemii PRAWIE POŁOWA CIĘŻARNYCH z niedoborem ważnego pierwiastka. To niebezpieczne dla dziecka 2 mln Polaków cierpi na przewlekłą chorobę płuc. Połowa o tym nie wie Dolegliwość, która odbiera radość z seksu. Problem zgłasza ogromna liczba kobiet Producent „Celebrity Splash” pod wrażeniem JEDNONOGIEGO uczestnika! Jak ocenił innych? Najzdrowsza WODA to ta Z KRANU. Pij zamiast mineralnej i nie gotuj Frytki afrodyzjakiem? Jeśli są z... BAKŁAŻANA Cała prawda o cudzie narodzin. Tak wygląda PORODÓWKA Jaki BIUSTONOSZ na siłownię? Kobiety często popełniają błąd Jak było naprawdę? HISTORIE KOBIET kontra rzeczywistość Kobieta za kierownicą taksówki. Zdradziła PIKANTNE SZCZEGÓŁY swojej pracy Parówki to czubek góry lodowej. Na czym jeszcze oszukują producenci?