Podziel się:

Przeczytaj także:

Ukryj komentarze

Autor:

Redaktor

Alicja Barszcz Alicja Barszcz

Typowa polonistka kochająca książki i filmy. Uwielbiam swoją córkę, domowe pichcenie obiadków (na które na co dzień nie mam niestety czasu) i pieczenie ciast. Brzmi jak opis kury domowej? Niekoniecznie - nie lubię sprzątać, ciągnie mnie do podróżowania i wieczornych spotkań ze znajomymi. Nie wpisuję się więc w jeden model i nie będę tego zmieniać :-)


Więcej moich artykułów »

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kuchnia:

Niebieski szampan - zaskocz sylwestrowych gości Czy dzieci powinny pić krowie mleko? Ile kosztuje najdroższy omlet na świecie? Przepis na żurek domowy Studencka lodówka – jak obronić swoje kotlety? Omlet Dukana Ryba na parze, czyli danie z parowaru Zamień tradycyjną filiżankę kawy na energetyzującą yerba mate Surówka z marchewki z sosem miodowym Indyk w pysznej sałatce Jak przyrządzić smaczny sos kurkowy? Sałatka wiosenna