Podziel się:

Przeczytaj także:

Ukryj komentarze

Autor:

Redaktor

Alicja Barszcz Alicja Barszcz

Typowa polonistka kochająca książki i filmy. Uwielbiam swoją córkę, domowe pichcenie obiadków (na które na co dzień nie mam niestety czasu) i pieczenie ciast. Brzmi jak opis kury domowej? Niekoniecznie - nie lubię sprzątać, ciągnie mnie do podróżowania i wieczornych spotkań ze znajomymi. Nie wpisuję się więc w jeden model i nie będę tego zmieniać :-)


Więcej moich artykułów »

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kuchnia:

Krwiożercze pomidory? Myślisz, że o frytkach wiesz już wszystko? Zobacz, jak przygotować niepowtarzalne domowe danie z ziemniaków! Kotlet z próbówki? Jak przyrządzić sushi? Zobacz prosty przepis na doskonałą w smaku rybę po grecku! Jak zrobić sushi? Galareta z kurczakiem Jak ozdobić tort owocami świeżymi lub mrożonymi? Glazurowanie owocówMATERIAŁ PROMOCYJNY Sos owocowy - słodka chwila przyjemności Jakim pieprzem najlepiej przyprawiać potrawy? Nowe spojrzenie na domowy hummus Dyniowych przysmaków ciąg dalszy - czas na deser!