DOMOWY MAJONEZ o obniżonej kaloryczności. Aż w dwóch wersjach!

Z tego przepisu korzystały nasze babcie.

Majonez to niezastapiony dodatek do jaj, jednak przez dużą kaloryczność często musimy z niego rezygnować.  W programie Bułka z masłem podpowiemy, jak przygotować znacznie zdrowszą i mniej tłustą wersję. Dla fanów tradycji — majonez w standardowej formie, a dla lubiących kuchenne eksperymenty — jego druga wersja ze smacznym dodatkiem.

Źródło zdjęć: Shutterstock

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kafeteria.tv:

Ich problemem jest ZBYT MAŁA WAGA. Wszystko przez choroby cywilizacyjne Masz BOLESNE MIESIĄCZKI? To może być objaw groźnej choroby Marcin Gortat rzucił wyzwanie POLSKIEMU MINISTROWI Dlaczego tkwimy w nieudanym małżeństwie? "Oprawca jest jak narkotyk" NIECODZIENNY WYPADEK podczas uprawiania seksu Janek zdradza, co wydarzy się w DRUGIM SEZONIE "Miłości na bogato" W ciąży nie rezygnuj ze sportu. Jednak pewne aktywności mogą być niebezpieczne Sposób na grzywkę BEZ SKRACANIA włosów! Brzuch to twój kompleks? Ta metoda wzmocni nie tylko skórę, ale i mięśnie Czy mając małą wadę wzroku, należy nosić OKULARY? Poznaj fakty i mity Jak sprawdzić jakość kurczaka? Wszystko o hodowlanych brojlerach Polacy na bakier z aktywnością fizyczną. To częsty powód chorób