Podziel się:

Przeczytaj także:

Ukryj komentarze

Autor:

Redaktor

Alicja Barszcz Alicja Barszcz

Typowa polonistka kochająca książki i filmy. Uwielbiam swoją córkę, domowe pichcenie obiadków (na które na co dzień nie mam niestety czasu) i pieczenie ciast. Brzmi jak opis kury domowej? Niekoniecznie - nie lubię sprzątać, ciągnie mnie do podróżowania i wieczornych spotkań ze znajomymi. Nie wpisuję się więc w jeden model i nie będę tego zmieniać :-)


Więcej moich artykułów »

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kuchnia:

Ser camembert i dressing paprykowy Żeberka z grilla Surówka z kapusty - kolorowo i świątecznie Szaszłyki z krewetek na sylwestra we dwoje Przekąski z papieru Łosoś ze szpinakiem Czerstwe pieczywo - jak je odświeżyć? Jak zrobić lazanię? Zupa z kurek Podziel się radością razem z Wawelem biorąc udział w akcji "Z miłości do radości" Co podać do deski serów? Zioła prowansalskie