Sekrety DOMOWEGO ROSOŁU. Tylko dzięki nim uzyskasz najlepszy smak

Zrobienie tej zupy nie jest pracochłonne, jednak aby jej smak był pełny, należy pamiętać o kilku podstaowych zasadach.

Gotowany na wołowinie i kurczaku rosołowym, najlepiej z młodymi warzywami, paloną cebulą i dodatkiem imbiru. Niedzielny rosół to dla niektórych rodzin już tradycja. Zrobienie tej zupy nie jest pracochłonne, jednak aby jej smak był pełny, należy pamiętać o kilku podstaowych zasadach. Kiedy doprawić wywar, aby jego aromat był najpełniejszy, dlaczego należy gotować go na wolnym ogniu i co zrobić ze zbierającymi się na powierzchni rosołu "szumowinami"?

Szef kuchni restauracji Stara Kamienica Adam Kowalczyk zdradził kilka podstawowych zasad, jak prawidłowo przygotować jedną z najpopularniejszych polskich zup.

Źródło: Newsrm.tv

Źródło zdjęć: Shutterstock

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kafeteria.tv:

Edukacja seksualna coraz bardziej kontrowersyjna. "To zmusza dzieci do oglądania PORNOGRAFII" Jak gwiazdy zwracają się do swoich TEŚCIÓW? 10-kilogramowy RATLEREK uratował pana przed dzikiem! Wykorzystał brak prądu, by uciec od świeżo poślubionej żony Abstrachuje szczerze o FACEBOOKU i INSTAGRAMIE! Dziecko wystawiło głodne psy na życiową próbę. Wszystko przez HERBATNIKA Polacy UKRYWAJĄ PIENIĄDZE przed najbliższymi. W 20 proc. przypadków PRZEZ ZDRADĘ! Afera w łotewskiej polityce. Rzeczniczka rządu na castingu do FILMU PORNOGRAFICZNEGO! Jak zadbać o stopy latem? Te błędy pięlęgnacyjne niszczą je najbardziej Jak zaoszczędzić na weselu? Jest prosty sposób! Obywatele tych państw są najszczęśliwsi. Na którym miejscu Polska? Kiedy jest najlepszy czas na seks? U kobiet i mężczyzn wygląda to inaczej