Sekrety DOMOWEGO ROSOŁU. Tylko dzięki nim uzyskasz najlepszy smak

Zrobienie tej zupy nie jest pracochłonne, jednak aby jej smak był pełny, należy pamiętać o kilku podstaowych zasadach.

Gotowany na wołowinie i kurczaku rosołowym, najlepiej z młodymi warzywami, paloną cebulą i dodatkiem imbiru. Niedzielny rosół to dla niektórych rodzin już tradycja. Zrobienie tej zupy nie jest pracochłonne, jednak aby jej smak był pełny, należy pamiętać o kilku podstaowych zasadach. Kiedy doprawić wywar, aby jego aromat był najpełniejszy, dlaczego należy gotować go na wolnym ogniu i co zrobić ze zbierającymi się na powierzchni rosołu "szumowinami"?

Szef kuchni restauracji Stara Kamienica Adam Kowalczyk zdradził kilka podstawowych zasad, jak prawidłowo przygotować jedną z najpopularniejszych polskich zup.

Źródło: Newsrm.tv

Źródło zdjęć: Shutterstock

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kafeteria.tv:

Kolejna parodia reklamy z Van Dammem. W PRZESTRZENI KOSMICZNEJ! Tak pracują w Polsce DZIEWCZYNY NA TELEFON! Kastracja pomoże UNIKNĄĆ RAKA. Skutki są jednak bardzo poważne ANNA LEWANDOWSKA pokazuje, jak ćwiczyć w ciąży! Uroda to nie wszystko, pomagają też leczyć. Moda na alpaki zawitała do Polski Epilacja jeszcze skuteczniejsza od depilacji. Nowa metoda trwale niszczy włos! Jedz truskawki. Wzmacniają odporność, chronią od wolnych rodników Większość osób nieprawidłowo ćwiczy brzuch. Jak zwiększyć efektywność "BRZUSZKÓW"? Ciężka praca za małe pieniądze. Tak wygląda służba u królowej Elżbiety II Często są groźne dla zdrowia. Grillowane potrawy pełne toksycznych substancji Epidemiolodzy ostrzegają PRZED GRYPĄ wszystkie KOBIETY starające sie o dziecko Jego twarz to efekt operacji i kilkudziesięciu zabiegów. Tak wygląda "żywy Ken"