Podziel się:

Przeczytaj także:

Ukryj komentarze

Autor:

Redaktor

Alicja Barszcz Alicja Barszcz

Typowa polonistka kochająca książki i filmy. Uwielbiam swoją córkę, domowe pichcenie obiadków (na które na co dzień nie mam niestety czasu) i pieczenie ciast. Brzmi jak opis kury domowej? Niekoniecznie - nie lubię sprzątać, ciągnie mnie do podróżowania i wieczornych spotkań ze znajomymi. Nie wpisuję się więc w jeden model i nie będę tego zmieniać :-)


Więcej moich artykułów »

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kuchnia:

Jak zrobić zdrowe naleśniki? Papryczki chili Olej do sałatek Jak zrobić perfekcyjne frytki? Czy znasz rośliny, których owoce spożywasz? Sprawdź się! Sałatka z suszonych pomidorów Zupa jarzynowa najlepsza na jesień! Sałatka z ananasem i kurczakiem Dieta lekkostrawna - gdy dopadnie cię choroba Właściwości chrzanu Sajgonki - chiński przysmak na każdą okazję "Jedz pysznie bez pszenicy" Magdaleny Makarowskiej pod patronatem jejŚwiat.pl