IV Targi Produktów Tradycyjnych i Ekologicznych Regionalia 2015
ALICJA BARSZCZ • dawno temuIV Targi Produktów Tradycyjnych i Ekologicznych Regionalia 2015 odbędą się w dniach 17-19 kwietnia w Centrum Targowo-Kongresowym MT Polska w Warszawie przy ul. Marsa 56c. Wstęp jest bezpłatny.
Główną częścią wydarzenia będzie sektor spożywczy, ale swoje produkty będą mogły przedstawić również firmy z branży kosmetycznej oraz artystycznej.
Targi wpisują się w potrzeby coraz bardziej świadomych Polaków, którzy poszukują ekologicznej, zdrowej i tradycyjnej żywności z kategorii slow food. W czasie Regionaliów 2015 będą promowane produkty przygotowane na bazie naturalnych składników. Unikalna receptura i sprawdzone przepisy to gwarancja nie tylko doskonałego smaku i zapachu, ale również zdrowej żywności.
W czasie targów będzie można degustować poszczególne produkty, by poznać ich wartość. Pieczywo, sery, wędliny, miody, wypieki, a także trunki czy woda brzozowa — to wszystko uatrakcyjni pobyt wszystkim uczestnikom wydarzenia. Polskie produkty będzie można porównać również z tradycyjnymi potrawami z innych krajów, np. Turcji, Grecji, Włoch, Armenii czy Bułgarii.
Więcej informacji znajduje się na stronie internetowej.
Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy
Pokaż wszystkie komentarze