„Zanurz się w morzu pyszności” – kilka słów o książce Pauliny Krajewskiej „Delicje i łakocie”

Kulinarna książka „Delicja i łakocie” miała swoją premierę pod koniec października 2015 roku. Kiedy tylko zobaczyłam w sieci jej okładkę, wiedziałam, że muszą ją mieć nie tylko na swojej półce, ale przede wszystkim w kuchni. Jest to bowiem zbiór ...

dawno temu

Recenzja książki „Domowe wypieki” Joanny Niedobeckiej

Smak i zapach świeżo upieczonego ciasta kojarzy się z beztroskim czasem dzieciństwa. W niektórych domach nadal praktykowana jest tradycja, wedle której tydzień bez upieczonego ciasta jest tygodniem straconym. Żadne ciasto lub słodkości zakupione w ...

dawno temu

„Kulinarne podróże po Chorwacji” – recenzja

Czy lubię gotować? Bardzo! Uwielbiam też książki kucharskie. Piękne zdjęcia różnorodnych potraw inspirują mnie do działania i mobilizują. Mam w domu wiele przepisów. Z niektórych korzystam raz i już do nich nie wracam, z innych znacznie częściej. ...

dawno temu

Prawidłowe odżywianie dziecka w wieku przedszkolnym i szkolnym – na co zwrócić uwagę?

Rozmowa została przeprowadzona z dr Anetą Górską-Kot, Ordynator Oddziału Pediatrii w Szpitalu Dziecięcym przy ul. Niekłańskiej w Warszawie.

dawno temu
MATERIAŁ PROMOCYJNY

Dekorowanie stołu

+ Pokaż więcej