W niej tkwi sekret udanych WYPIEKÓW. Jak wybrać tę odpowiednią?

Która będzie najlepsza do makaronów, ciast czy chleba?

Wraca moda na domowe wypieki i własnoręcznie przygotowywane potrawy, w tym makarony. Nie wszyscy o tym wiedzą, ale połowa kulinarnego sukcesu tkwi w mące, której używamy w kuchni.

O tym, jak wybrać tę odpowiednią i które jej rodzaje lepsze są do pierogów czy makaronu, a które sprawdzą się przy cieście francuskim, opowiedziała w programie "Pytanie na śniadanie" Aneta Kuroń.

Źródło: TVP

Źródło zdjęć: Shutterstock

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kafeteria.tv:

Ponad połowa Polaków cierpi na syndrom poniedziałku. Stres zaczyna się już w niedzielę Strona internetowa pokaże, jak BĘDZIESZ WYGLĄDAŁ ZA 20 LAT! Sexy bielizna dla katoliczek? "Trzeba podobać się duchowo i po ludzku" Poranne ćwiczenia na czczo to błąd. KONRAD GACA obala mity To NIE JEST ZDJĘCIE! Artystka uczciła pamięć Robina Williamsa Te ZAMIENNIKI POSIŁKÓW możesz stosować przy nieregularnym trybie życia Była najpopularniejszą polską modelką XXL. Dla chorej matki schudła 65 kilogramów Polka zaśpiewała głosami 18 bohaterów NAJPOPULARNIEJSZYCH BAJEK Dieta zgodna z GRUPĄ KRWI. Czy warto ją stosować? Co czeka gwiazdy WARSAW SHORE? Prześmiewcza wizja przyszłości Codziennie umiera 130 osób. Częsta choroba, którą CIĘŻKO ZDIAGNOZOWAĆ Polskie Towarzystwo Kardiologiczne promuje się rapem!