W niej tkwi sekret udanych WYPIEKÓW. Jak wybrać tę odpowiednią?

Która będzie najlepsza do makaronów, ciast czy chleba?

Wraca moda na domowe wypieki i własnoręcznie przygotowywane potrawy, w tym makarony. Nie wszyscy o tym wiedzą, ale połowa kulinarnego sukcesu tkwi w mące, której używamy w kuchni.

O tym, jak wybrać tę odpowiednią i które jej rodzaje lepsze są do pierogów czy makaronu, a które sprawdzą się przy cieście francuskim, opowiedziała w programie "Pytanie na śniadanie" Aneta Kuroń.

Źródło: TVP

Źródło zdjęć: Shutterstock

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kafeteria.tv:

Wspólny trening rzeźbi sylwetkę i rozpala zmysły. Jak ćwiczą FIT LOVERS? Przez te błędy latem świeci nam się cera. Zobacz, jak utrwalić nawet mocny makijaż Jeden napis podpowie, że OKULARY PRZECIWSŁONECZNE są bezpieczne Zamiast pomóc, mogą szkodzić. Wszystko o ANTYBIOTYKACH Długotrwały smutek dziecka to znak. Lekceważony powoduje poważną chorobę Próżność czy sposób na dorobienie po 50 roku życia? AMATORZY MODY podbijają sieć Te rasy psów są NAJGROŹNIEJSZE. Aby je posiadać, musisz mieć pozwolenie MŁODZI OJCOWIE chętniej opiekują się dziećmi. Wszystko dzięki DŁUŻSZEMU URLOPOWI DWA tygodnie wystarczą, by OCZYŚCIĆ ORGANIZM. Warto zrobić to jeszcze przed wiosną Sekretna misja księdza Jana. Zbiera KOBIECĄ BIELIZNĘ Policjant uratował psa zakopanego żywcem w ziemi. Teraz chce go adoptować Ma 93 lata, przeszła operację mózgu i właśnie pobiła REKORD NA SIŁOWNI!