W niej tkwi sekret udanych WYPIEKÓW. Jak wybrać tę odpowiednią?

Która będzie najlepsza do makaronów, ciast czy chleba?

Wraca moda na domowe wypieki i własnoręcznie przygotowywane potrawy, w tym makarony. Nie wszyscy o tym wiedzą, ale połowa kulinarnego sukcesu tkwi w mące, której używamy w kuchni.

O tym, jak wybrać tę odpowiednią i które jej rodzaje lepsze są do pierogów czy makaronu, a które sprawdzą się przy cieście francuskim, opowiedziała w programie "Pytanie na śniadanie" Aneta Kuroń.

Źródło: TVP

Źródło zdjęć: Shutterstock

Podziel siÄ™:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kafeteria.tv:

Jak uniknąć ZMARSZCZEK? Sposobem nie kremy, a zmiana przyzwyczajeń Idealny trening dla zapracowanych. 4 minuty, 3 razy w tygodniu, a efekt zaskakujący! Ukrywanie samotności czy potrzeba niezależności? SINGLE coraz popularniejsi Jak łatwo ZATRUĆ SIĘ we własnej kuchni? Najczęściej popełniane błędy Seks bez tajemnic. Nastolatki i dziewictwo Przełomowe urządzenie w dziedzinie kosmetologii. SKANUJE TWARZ, by pomóc kobietom Jedz truskawki. Wzmacniają odporność, chronią od wolnych rodników Największa tajemnica chrzecijaństwa. Jaka jest prawda? Mocne słowa kobiet. Odważyły się pokazać twarze i przyznać, jak potraktowali je mężczyźni Dip z KOZIEGO SERKA i awokado. Idealny jako dodatek do przekąsek Zakonnik uczy internautów, jak zrobić CROISSANTY Cztery lata i 26 krajów. Podczas podróży nagrywał FILM ZARĘCZYNOWY!