W niej tkwi sekret udanych WYPIEKÓW. Jak wybrać tę odpowiednią?

Która będzie najlepsza do makaronów, ciast czy chleba?

Wraca moda na domowe wypieki i własnoręcznie przygotowywane potrawy, w tym makarony. Nie wszyscy o tym wiedzą, ale połowa kulinarnego sukcesu tkwi w mące, której używamy w kuchni.

O tym, jak wybrać tę odpowiednią i które jej rodzaje lepsze są do pierogów czy makaronu, a które sprawdzą się przy cieście francuskim, opowiedziała w programie "Pytanie na śniadanie" Aneta Kuroń.

Źródło: TVP

Źródło zdjęć: Shutterstock

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kafeteria.tv:

Polacy na bakier z aktywnością fizyczną. To częsty powód chorób ŻELAZKO: fakty i mity. Sprawdź, zanim kupisz DOMOWY MAJONEZ o obniżonej kaloryczności. Aż w dwóch wersjach! Lifting twarzy BEZ SKALPELA. Wystarczy własna tkanka tłuszczowa EDYTA GÓRNIAK płacze. "Nie wiem jak, ale muszę nagrać płytę" Boli cię głowa? Zbadaj… BIODRA Jak zwiększyć skuteczność produktów ANTYCELLULITOWYCH? Polacy NARZEKAJĄ NA RZĄD i władzę! Umalował ją JEJ CHŁOPAK! Jak wyszło? Pokazała w teledysku prawdziwe KOBIECE PIĘKNO Polacy mają dość rodzinnych wakacji. Czym kuszą oferty dla singli? Zapomniana metoda wraca do łask. Wszystko o leczeniu PIJAWKAMI