W niej tkwi sekret udanych WYPIEKÓW. Jak wybrać tę odpowiednią?

Która będzie najlepsza do makaronów, ciast czy chleba?

Wraca moda na domowe wypieki i własnoręcznie przygotowywane potrawy, w tym makarony. Nie wszyscy o tym wiedzą, ale połowa kulinarnego sukcesu tkwi w mące, której używamy w kuchni.

O tym, jak wybrać tę odpowiednią i które jej rodzaje lepsze są do pierogów czy makaronu, a które sprawdzą się przy cieście francuskim, opowiedziała w programie "Pytanie na śniadanie" Aneta Kuroń.

Źródło: TVP

Źródło zdjęć: Shutterstock

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kafeteria.tv:

Kompromitujące odpowiedzi Polaków. Oni na pewno nie zdaliby MATURY z polskiego Ciężka praca za małe pieniądze. Tak wygląda służba u królowej Elżbiety II KIM KARDASHIAN pokazała, jak przewija dziecko! Jak prawidłowo wywieszać flagę narodową? Oto podstawowe zasady Kolejna parodia reklamy z Van Dammem. W PRZESTRZENI KOSMICZNEJ! Jak przechowywać żywność w lodówce? Miejsce MA ZNACZENIE Najlepsze momenty rozmowy z EWĄ KOPACZ. Wywiad w Vivie niczego jej nie nauczył? Natalia Siwiec pozuje w TUTORIALU MAKIJAŻOWYM Artystka maluje WAGINĄ! Na środku ulicy! Pragnął mieć dzieci. OTYŁOŚĆ wywołała u niego zakażenie genitaliów Te triki powinna znać każda pani domu. Ułatwiają pracę w kuchni Papież przechwycił pizzę jadąc papamobile!