W niej tkwi sekret udanych WYPIEKÓW. Jak wybrać tę odpowiednią?

Która będzie najlepsza do makaronów, ciast czy chleba?

Wraca moda na domowe wypieki i własnoręcznie przygotowywane potrawy, w tym makarony. Nie wszyscy o tym wiedzą, ale połowa kulinarnego sukcesu tkwi w mące, której używamy w kuchni.

O tym, jak wybrać tę odpowiednią i które jej rodzaje lepsze są do pierogów czy makaronu, a które sprawdzą się przy cieście francuskim, opowiedziała w programie "Pytanie na śniadanie" Aneta Kuroń.

Źródło: TVP

Źródło zdjęć: Shutterstock

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kafeteria.tv:

Obowiązkowy suplement dla przyszłych mam. NIE DZIAŁA u połowy kobiet! PORÓD będzie łatwiejszy, a seks przyjemniejszy. Wystarczą 3 kwadranse w tygodniu Urszula Radwańska bez bielizny na uroczystej gali Wimbledonu! Kiedy można stwierdzić NIEWAŻNOŚĆ MAŁŻEŃSTWA? Sprawdź, czy grozi Ci uzależnienie od ALKOHOLU Beyonce POPŁAKAŁA SIĘ na ostatnim koncercie trasy koncertowej! Jeden napis podpowie, że OKULARY PRZECIWSŁONECZNE są bezpieczne BEYONCE reklamuje Brazylię! Jaki BIUSTONOSZ na siłownię? Kobiety często popełniają błąd Pragnął mieć dzieci. OTYŁOŚĆ wywołała u niego zakażenie genitaliów Ich historia obiegła cały świat. To małżeństwo ma aż 100 WNUCZĄT! Kim jest Ewa Kopacz i kto jest premierem? CHAJZER zapytał Polaków, wynik jest ZATRWAŻAJĄCY