W niej tkwi sekret udanych WYPIEKÓW. Jak wybrać tę odpowiednią?

Która będzie najlepsza do makaronów, ciast czy chleba?

Wraca moda na domowe wypieki i własnoręcznie przygotowywane potrawy, w tym makarony. Nie wszyscy o tym wiedzą, ale połowa kulinarnego sukcesu tkwi w mące, której używamy w kuchni.

O tym, jak wybrać tę odpowiednią i które jej rodzaje lepsze są do pierogów czy makaronu, a które sprawdzą się przy cieście francuskim, opowiedziała w programie "Pytanie na śniadanie" Aneta Kuroń.

Źródło: TVP

Źródło zdjęć: Shutterstock

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kafeteria.tv:

Ukraińcy zdradzili szczegóły pracy z Madonną. "Ujęcia powtarzaliśmy nawet 40 razy" Fenomenalne KREACJE OSCAROWE, które przeszły do historii Wygląda tak samo, a każdy widzi ją inaczej. Wszystko przez mały fragment MÓZGU Polska supermodelka robi karierę aktorską. MAŁGOSIA BELA zagra jedną z głównych ról! OŚRODEK OPIEKI dla seniorów - czym kierować się przy wyborze? 81-letnia Helena Norowicz o udziale w kampanii BOHOBOCO. Podczas rozmowy zrobiła szpagat Popularne mity o wpływie cholesterolu i tłuszczu na dietę PRZYSTOJNY PRZESTĘPCA podbija serca internautek Jak przechowywać TOREBKI, by się nie niszczyły? Kiedyś złote korony, teraz szmaragdy i platyna. BIŻUTERIA NA ZĘBACH wraca do łask Ma nawet 4 razy mniej kalorii niż TRADYCYJNY PĄCZEK. Domowy przepis na dietetyczny przysmak Dziewięć filmów EROTYCZNYCH na warszawskiej Pradze!