W niej tkwi sekret udanych WYPIEKÓW. Jak wybrać tę odpowiednią?

Która będzie najlepsza do makaronów, ciast czy chleba?

Wraca moda na domowe wypieki i własnoręcznie przygotowywane potrawy, w tym makarony. Nie wszyscy o tym wiedzą, ale połowa kulinarnego sukcesu tkwi w mące, której używamy w kuchni.

O tym, jak wybrać tę odpowiednią i które jej rodzaje lepsze są do pierogów czy makaronu, a które sprawdzą się przy cieście francuskim, opowiedziała w programie "Pytanie na śniadanie" Aneta Kuroń.

Źródło: TVP

Źródło zdjęć: Shutterstock

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kafeteria.tv:

Majewski do szefa Polsatu: "SŁONECZKO.." O co tak prosił? 21-letnia modelka z Radomia podbija Indie Choroby mózgu coraz większym problemem. CO TRZECI POLAK zagrożony Strona internetowa pokaże, jak BĘDZIESZ WYGLĄDAŁ ZA 20 LAT! Jak przechowywać TOREBKI, by się nie niszczyły? Czy ZAZDROŚĆ może zniszczyć związek? Cała prawda o zazdrośnikach Najlepszy SEKS PO KŁÓTNI. Dlaczego godzimy się w łóżku? Nauka języków w GIMNAZJUM bezskuteczna. System kuleje, a poziom jest gorszy niż podstawowy Chipsy, frytki, burgery. Ulubione fast foody w zdrowszym wydaniu Ten błąd może kosztować zdrowie. Z czym nie należy łączyć GREJPFRUTA? JEZUICI też wzięli udział w Ice Bucket Challenge! Gdzie spędzić urlop nad POLSKIM MORZEM? Mapa najlepszych kąpielisk