Gorąca i ostra książka?
KATARZYNA PURA • dawno temuGotowanie, pasja, praca, hobby, miłość i sposób wyrażania. Każdy, kto kiedykolwiek miał styczność z możliwością popłynięcia i zatopienia się w wirze smaków wie, że przyprawy są nieodzownym elementem każdej potrawy.
Zwykła sól zrewolucjonizowała nasze polskie dania. Przykład? Zjedz ziemniaka nieposolonego. Ciężkie i mdłe. Nick Bampton stworzył koncept przypraw, które będą niesamowicie wygodne i nigdy się nie rozsypią. Może ktoś pomyślał, że to książka z przyprawami, lecz co robiłaby ona na patelni?
Otóż koncept ten to sprasowane przyprawy połączone w plastry jak książka. Kiedy tylko potrzebujesz wyrywasz kartkę z ulubionymi dodatkami i gotowanie przebiega znacznie łatwiej.
źródło: Oskar, Gadżetomania
Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy
Pokaż wszystkie komentarze