Gorąca i ostra książka?
KATARZYNA PURA • dawno temu![](https://m.kafeteria.pl/muji-spice-book-9d5a09a6726538fc,730,0,0,0.jpg)
![](https://i.wpimg.pl/100x0/m.autokult.pl/vnjbcw5keq8ribvkghb0gmh4-6388312.png)
Gotowanie, pasja, praca, hobby, miłość i sposób wyrażania. Każdy, kto kiedykolwiek miał styczność z możliwością popłynięcia i zatopienia się w wirze smaków wie, że przyprawy są nieodzownym elementem każdej potrawy.
Zwykła sól zrewolucjonizowała nasze polskie dania. Przykład? Zjedz ziemniaka nieposolonego. Ciężkie i mdłe. Nick Bampton stworzył koncept przypraw, które będą niesamowicie wygodne i nigdy się nie rozsypią. Może ktoś pomyślał, że to książka z przyprawami, lecz co robiłaby ona na patelni?
Otóż koncept ten to sprasowane przyprawy połączone w plastry jak książka. Kiedy tylko potrzebujesz wyrywasz kartkę z ulubionymi dodatkami i gotowanie przebiega znacznie łatwiej.
źródło: Oskar, Gadżetomania
![](https://i.wpimg.pl/100x0/m.autokult.pl/vnjbcw5keq8ribvkghb0gmh4-6388312.png)
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.
Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy
Pokaż wszystkie komentarze