Sylwestrowa noc zbliża się wielkimi krokami. Jeśli w tym roku to Wy jesteście gospodarzami imprezy, warto przygotować dla gości coś dobrego. Pyszna kolacja to nieodłączny składnik imprezy sylwestrowej. CZYTAJ WIĘCEJ
Artykuł sponsorowany
Pieczone mięso znakomicie sprawdza się na świątecznym, rodzinnym obiedzie. Jego smak i aromat jest w stanie ująć każdego. Wbrew pozorom przyrządzenie pieczonego mięsa nie jest ani trudne, ani pracochłonne. CZYTAJ WIĘCEJ
Artykuł sponsorowany
Ryby i rozmaite potrawy z ryb to nieodłączne elementy wigilijnego stołu. To dobrze, biorąc pod uwagę fakt, że Polacy spożywają średnio jedynie 0,5 kg ryb w miesiącu (jemy głównie mięso). Są smaczne, zdrowe i niedrogie, a jednak wciąż niedoceniane.
Choć to karp jest gwiazdą wigilijnego stołu, postanowiłam przyrządzić trochę mniej prestiżową, ale zacną rybę - śledzia. CZYTAJ WIĘCEJ