Niskokalorycznie i smacznie?! Z tymi przepisami to możliwe!

... . Na kawałkach ryby ułóż pora, zwiń i zepnij przy pomocy wykałaczek. Następnie wyłóż roladki na dole parowaru. Marchewki zwiąż sznurkiem w małe „snopki”, a kalafiora podziel na różyczki. Warzywa wstaw ...

dawno temu

Zwykły kurczak z niezwykłym serem

... tak, by można było wsadzić do środka nadzienie. Roladki usztywnij wykałaczkami i dopraw solą oraz pieprzem. Podgrzej oliwę z oliwek na średnim ogniu i połóż na patelni kurczaka. Smaż, aż się zarumieni ...

dawno temu

Stek wołowy

... . Do najsłynniejszych potraw wołowych wytwarzanych z wołowiny zaliczyć trzeba tatara, carpaccio, roladki mięsne i zrazy wołowe, a także wspomniany stek wołowy smażony. Nie zwlekaj i już teraz zobacz, jak zrobić stek ...

dawno temu

Miodowe kosmetyki

... . Balsamy, których jednym ze składników jest miód, silnie nawilżają. Do miodu dodawane są zazwyczaj mleko oraz wanilia (kosmetyki typu milk&honey). Można się również zaopatrzyć w balsamy miodowo morelowe ...

dawno temu
MATERIAŁ PROMOCYJNY

Jak przyrządzić dobrą cielęcinę? Gdzie kupić i jak wybrać cielęcinę na obiad, żeby była smaczna?

... ) – może być sprzedawana z kością lub bez kości. Ma niewielką ilość tłuszczu i nadaje się na sznycle, steki, roladki, eskalopki; • giczki (golenie) – świetnie sprawdzają się do duszenia i pieczenia. Dzięki kości ...