Jeść to, co praprzodkowie
... i camemberta), przetwory sojowe, wszystkie warzywa poza papryką i rzodkiewkami, większość owoców, zboża i przetwory zbożowe: ryż, owies, proso, jęczmień, pszenica, choć w ograniczonych ilościach ...
... i camemberta), przetwory sojowe, wszystkie warzywa poza papryką i rzodkiewkami, większość owoców, zboża i przetwory zbożowe: ryż, owies, proso, jęczmień, pszenica, choć w ograniczonych ilościach ...
... serów (oprócz brie i camemberta), przetwory sojowe, wszystkie warzywa poza papryką i rzodkiewkami, większość owoców, zboża i przetwory zbożowe: ryż, owies, proso, jęczmień, pszenica, choć ...
... i nadpobudliwości. Jeśli twój dzień upłynął pod znakiem awantur, powinna pomóc ci się uspokoić. Do herbaty zrób sobie kanapkę z naturalnym miodem, ulubionym serem żółtym lub zapiecz camembert ...
... camembert, ser gouda, serka wiejskiego, oleju bawełnianego, oleju z kukurydzy, oleju krokoszowego, oleju z orzeszków ziemnych, oleju sezamowego, orzecha brazylijskiego, orzechów nerkowca, pistacjowych ... , ostrygi, ośmiornicy, raków, sardeli, ...
... , żylaki czy bolące biodra? Ja. Teraz. Mój kochany tłuszczyku, co to mi się ostatnio przykleiłeś do bioder! Wiem, skąd się wziąłeś. Zrodziłeś się z serka camembert z białą pleśnią, z tłustego mleka ...