Jedzenie i sumienie
... , żylaki czy bolące biodra? Ja. Teraz. Mój kochany tłuszczyku, co to mi się ostatnio przykleiłeś do bioder! Wiem, skąd się wziąłeś. Zrodziłeś się z serka camembert z białą pleśnią, z tłustego mleka ...
... , żylaki czy bolące biodra? Ja. Teraz. Mój kochany tłuszczyku, co to mi się ostatnio przykleiłeś do bioder! Wiem, skąd się wziąłeś. Zrodziłeś się z serka camembert z białą pleśnią, z tłustego mleka ...
... na 5 minut. Do cielęciny dodaj serek, bułkę tartą i jajko. Odcedź grzyby, posiekaj je i dodaj do mięsa. Dopraw solą i pieprzem, uformuj 8 kotlecików i umieść je w lodówce. Obrane ziemniaki pokrój ...
... owoce (niektórzy producenci posypują je np. mąką orkiszową, żeby się nie sklejały). Ale gluten można znaleźć także w jogurtach i serkach, w wędlinach, konserwach mięsnych i rybnych, w lodach, musach ...