![](http://m.kafeteria.pl/kawa-6-47f2264cfff8852c1ca879757,312,208,1,0.jpg)
Indeks glikemiczny
... , przyprawy, skorupiaki,10 – awokado,15 – agrest złoty, brukselka, cebula, cukinia, cykoria, czarna porzeczka, fasolka szparagowa, grzyby, imbir, kalafior, kapusta, kiełki soi, kiszona kapusta, koper ...
... , przyprawy, skorupiaki,10 – awokado,15 – agrest złoty, brukselka, cebula, cukinia, cykoria, czarna porzeczka, fasolka szparagowa, grzyby, imbir, kalafior, kapusta, kiełki soi, kiszona kapusta, koper ...
... lub mleka z drożdżami piwnymi. Podwieczorek: szklanka soku jarzynowego. Kolacja: smażony stek, zielona fasolka duszona bez tłuszczu lub zielona sałata przyprawiona sokiem cytrynowym. Dzień dziewiąty ...
... śniadanie: Kanapki z pełnoziarnistego pieczywa z masłem, serem twarogowym półtłustym, do tego pomidor. Obiad: Kasza gryczana, pierś z kurczaka pieczona, gotowane warzywa strączkowe np.: fasolka szparagowa ...
... , więc rutyna nam nie zagrozi. Wiosną wybierajmy nowalijki, latem świeże pomidory, szparagi i fasolkę, truskawki, maliny i wiśnie. Jesienią do gry wchodzą dynie, bakłażany, jabłka i śliwki, a zimą ...
... , podlać szklanką wody i poczekać aż odparuje, na koniec dodać śmietanę i podgrzewać aż zgęstnieje) z pieczonymi ziemniakami i gotowaną fasolka szparagową. Podwieczorek Gofr z bitą śmietaną i dżemem ...