Nie wydawaj zimą majątku na warzywa
REDAKCJA • dawno temuZa ogórki zapłacisz 17 zł za kg. Za żółtą paprykę nawet 25 zł za kg. Co jeść na koniec zimy, żeby było tanio, ale żeby też wzmocnić organizm w oczekiwaniu na wiosnę? O tym opowiada dietetyk Ewa Trusewicz.
Aby nie wydawać majątku na surowe warzywa, możemy kupować produkty mrożone. Są one źródłem witamin i dostarczą nam składników niezbędnych dla naszego zdrowia. Mrożenie jest najlepszym sposobem na zachowanie cennych właściwości.
Do diety warto dodać też kiszonki, które mają świetny wpływ na nasze zdrowie i urodę. Mają dużo więcej właściwości prozdrowotnych niż świeże, a są dużo tańsze. Jak jeszcze można oszczędzić? Zobaczcie wideo.
Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy
Pokaż wszystkie komentarze