Nie wydawaj zimą majątku na warzywa
REDAKCJA • dawno temuZa ogórki zapłacisz 17 zł za kg. Za żółtą paprykę nawet 25 zł za kg. Co jeść na koniec zimy, żeby było tanio, ale żeby też wzmocnić organizm w oczekiwaniu na wiosnę? O tym opowiada dietetyk Ewa Trusewicz.
![](https://m.kafeteria.pl/6b6386fae1eba3aca1a6e89f-118ed06,730,0,0,0.jpg)
![](https://i.wpimg.pl/100x0/m.autokult.pl/vnjbcw5keq8ribvkghb0gmh4-6388312.png)
Aby nie wydawać majątku na surowe warzywa, możemy kupować produkty mrożone. Są one źródłem witamin i dostarczą nam składników niezbędnych dla naszego zdrowia. Mrożenie jest najlepszym sposobem na zachowanie cennych właściwości.
Do diety warto dodać też kiszonki, które mają świetny wpływ na nasze zdrowie i urodę. Mają dużo więcej właściwości prozdrowotnych niż świeże, a są dużo tańsze. Jak jeszcze można oszczędzić? Zobaczcie wideo.
![](https://i.wpimg.pl/100x0/m.autokult.pl/vnjbcw5keq8ribvkghb0gmh4-6388312.png)
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.
Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy
Pokaż wszystkie komentarze