Moc owoców
... koi nerwy, fosfor reguluje przemianę materii, wzmacnia zęby i dodaje witalności. Wybieraj czerwone. Zawarte w skórce czerwonego jabłka antocyjany są naturalnym antybiotykiem. Jagody walczą ...
... koi nerwy, fosfor reguluje przemianę materii, wzmacnia zęby i dodaje witalności. Wybieraj czerwone. Zawarte w skórce czerwonego jabłka antocyjany są naturalnym antybiotykiem. Jagody walczą ...
... , truskawkami (innymi owocami), bułka kajzerka posmarowana masłem. Herbata z cukrem. 2 śniadanie Kefir (opakowanie 150-200g) zmiksowany z jagodami (1/2 szklanki świeżych lub mrożonych, 2 łyżeczki ...
... oraz jagód acai intensywnie nawilżają i regenerują skórę. Olejek działa w głębokiej harmonii ze skórą, zapewniając promienność cery. Dzięki rewolucyjnym składnikom kompleksowo wypełnia zmarszczki ...
... , mniszek lekarski, pasternak, pietruszka, por, rzepa, sałata rzymska, szpinak, ananas, borówki, czarne jagody, cytryna, figi suszone, figi świeże, grejpfrut, wiśnia, jeżyny, morela, rodzynki, śliwki ...
... %, • 40 g ziaren amarantusa, • 4 łyżki miodu, • 10 czarnych jagód, • 4 truskawki, • 1 świeża figa, • ewentualnie banan. Przygotowanie: W garnuszku gotujemy komosę ryżową i ziarna amarantusa. Gdy woda ...