Szybkie i... zdrowe dania w proszku
REDAKCJA • dawno temuSą naturalne i nie zawierają konserwantów. Możesz je zabrać w podróż.


Wiadomo, że tzw. zupki minutki i dania do przygotowania w chwilę są szkodliwe dla naszego organizmu. Jednak nie wszystko, co w proszku, jest złe. Alternatywą mogą okazać się dania liofilizowane. Poddane są one procesowi suszenia w wysokiej temperaturze, dlatego zachowują większość wartości odżywczych, naturalny smak i zapach. Są też pozbawione konserwantów. Przygotujesz je w kilka minut i możesz zabrać w podróż.

Źródło: Dzień Dobry TVN/x-news
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.
Najnowsze

Trendy w meblach ogrodowych 2025 – inspiracje na meble tarasowe i balkonowe
MATERIAŁ PROMOCYJNY
Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy
Pokaż wszystkie komentarze