Kiedy maluszek karmiony piersią kończy pół roku, czas na wprowadzenie do jego diety nowych pokarmów. Dużo słychać o tajemniczym glutenie w diecie dziecka. Czym tak naprawdę jest gluten i dlaczego robi się tak wiele szumu wokół niego?
Źródło artykułu:WP Kobieta
Oceń jakość naszego artykułuTwoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.
Zobacz także
Ananas - właściwościDamiesa
BlanszowanieAlicja
Rodzaje zbóżKarolina
Gotowanie ziemniakówDamiesa
Ogórki kiszone - właściwościDamiesa
Właściwości melonaAlicja
Jak gotować mrożone brokuły, by nie straciły swoich właściwości?Redakcja JejŚwiat.pl
Kupił mieszkanie w nowym bloku. Oto co zobaczył na balkonie sąsiadaAgnieszka Woźniak
Liczba "gniazdowników" rośnie. "Nie chciałam żyć jak student"Agnieszka Woźniak
Steffen Möller: Polacy mówią "szwaby", a Niemcy mówią "polacken"Katarzyna Pawlicka