Kuchnia: grudzień 2011
- Przepisy na płatki owsiane
- Hummus - przepis z przyprawami Kamis Specialite
- Kuchnia arabska
- Śniadanie - najważniejszy posiłek dnia
- Śledzie po żydowsku
- Świąteczne pierniczki z Kamis Specialite
- Kasza manna
- Omlet z pieczarkami, papryką i pieczonymi pomidorkami cherry
- Kotlety z jajek
- Ciasteczka korzenne
- Kompoty owocowe
- Tarta serowo-cebulowa
- Sery żółte
- Soja - nie tylko dla wegetarian
- Suszone grzyby
- Śledź w musztardzie z zielonym pieprzem Kamis Specialite
- Paprykarz rybny
- Pikantny kurczak z kuskusem i warzywami śródziemnomorskimi
- Tarta serowo-cebulowa z przyprawami Kamis Specialite
- Klasyczne risotto
- Przyprawa kardamon
- Krokiety z pieczarkami
- Zupa szpinakowa
- Warzywne chili
- Kawa cappuccino
- Karkówka pieczona w marynacie z musztardy Kamis Specialite
- Zupa makowa
- Kremowa zupa pomidorowa
- Uszka do barszczu
- Cztery pyszne dania z produktami Alpro Soya
- Wigilijna zupa rybna
- Przepisy na karpia
- Kluski z makiem
- Wigilijne zupy
- Świąteczne nakrycie stołu
- Potrawy na sylwestra
- Najlepszy szampan
- Najlepsze toasty
- Świąteczne pierogi po krakowsku. Rozwiązanie konkursu!
- Sylwestrowe przystawki
- Kurczak w przyprawach Kamis Specialite zapiekany z ziemniakami i pomidorkami
- Leczenie kaca