
Zioła i przyprawy w kuchni
... Pieprz Od wieków stanowi obowiązkowy produkt w kuchniach całego świata. Najczęściej używamy pieprzu czarnego, który powstaje po ususzeniu dojrzałych jagód krzewu z rodziny pieprzowatych ...
... Pieprz Od wieków stanowi obowiązkowy produkt w kuchniach całego świata. Najczęściej używamy pieprzu czarnego, który powstaje po ususzeniu dojrzałych jagód krzewu z rodziny pieprzowatych ...
... oraz jagód acai intensywnie nawilżają i regenerują skórę. Olejek działa w głębokiej harmonii ze skórą, zapewniając promienność cery. Dzięki rewolucyjnym składnikom kompleksowo wypełnia zmarszczki ...
... , mniszek lekarski, pasternak, pietruszka, por, rzepa, sałata rzymska, szpinak, ananas, borówki, czarne jagody, cytryna, figi suszone, figi świeże, grejpfrut, wiśnia, jeżyny, morela, rodzynki, śliwki ...
... %, • 40 g ziaren amarantusa, • 4 łyżki miodu, • 10 czarnych jagód, • 4 truskawki, • 1 świeża figa, • ewentualnie banan. Przygotowanie: W garnuszku gotujemy komosę ryżową i ziarna amarantusa. Gdy woda ...